CHP’li belediyelerin büyük korkusu

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasının ardından gözler, yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen CHP'li belediyelere çevrildi.

CHP’li belediyelerin büyük korkusu
CHP’li belediyelerin büyük korkusu
GİRİŞ 11.12.2017 06:49 GÜNCELLEME 11.12.2017 06:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Özellikle İstanbul ilçe belediyelerinde müfettiş telaşı yaşanıyor. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Kartal'da müfettiş incelemesi sürdüğünü, Muğla ve Edirne belediyelerinin ise bugünden itibaren rutin teftişe gireceğini kaydetti. Kemal Kılıçdaroğlu ise MYK'da "Hesapları benimle, benimle hesaplaşsınlar. Bütün belediye başkanlarımıza sahip çıkacağız" dedi.

BEŞİKTAŞ'A SESSİZ KALDI

Her fırsatta CHP'li belediyelerin ranta izin vermediğini savunan Kılıçdaroğlu, Ataşehir belediyesinin yanı sıra daha önce Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'la ilgili ortaya atılan yolsuzluk iddialarına da sessiz kalmıştı. Hazinedar'la ilgili yolsuzluk iddialarının ardından, CHP milletvekilleri İlhan Cihaner, Bülent Kuşoğlu ve Oktay Sındır'ın hazırladığı yolsuzluk dosyası Kılıçdaroğlu'na sunulmuş ancak CHP lideri dosyayı sümenaltı etmiş, "Hep iddia var. Rüşvet belgesi yok" demişti.

Sabah

YORUMLAR 10
  • dadas45 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş belediye başkanın 17 milyon dolar serveti varmış bay kemal bunu nasıl izah edecen iin bitti yalandaroğlu 2019 asla göremiyecen yaran acın çok büyükü saldıryorsun ingiltereden apar topar neden yarıda kestin pkklarla buluşması demeki ucu sana çok pis dokunuyor belge yolsuzluk nasıl olurmuş yakında görecen bay çarkçı
    Cevapla
  • Derhal 6 yıl önce Şikayet Et
    Edirne ye de bekliyoruz.
    Cevapla
  • temsil 6 yıl önce Şikayet Et
    ankara hala kapali kutu isimde veririm meshur terzi kapıcı lakaplı kisi çolak baba daha bir suru ise yaramaz adamlar 8 trilyonlik evde oturuyor angora evlerinde hadi aç ve mal varliklarina el koy emekli adamın 2300 dönüm yeri olurmu ben chp li falan da deyilim ama acı gercek bu ankara adı gibi bahtıda kara ankaraa
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    ne diyelim ki adalet işliyor. ateş olmayan yerden duman çıkmaz. bekleyelim göreceğiz. daha neler çıkacak. yürüyün adalet geliyor, adalet, adalet adalet, adalet.
    Cevapla
  • ...... 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu şu siyasete giripte temiz kalabilen kişi yüzde 10 vardır yada yoktur. siyaset işi kıvırma işidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti