Kılıçdaroğlu'ndan 82. il teklifi!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'nın ilçesi olan İnegöl'ün 82. il olması için bazı milletvekillerinin imzası ile kanun teklifi verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan 82. il teklifi!
Kılıçdaroğlu'ndan 82. il teklifi!
GİRİŞ 14.12.2017 13:54 GÜNCELLEME 14.12.2017 17:28
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İnegöl, 255 bin kişilik nüfusu bakımından bazı şehirlerden bile büyük bir nüfus yoğunluğuna sahip. Kılıçdaroğlu ile CHP Grup Başkanvekilleri ve Bursa Milletvekillerinin imzaladığı kanun teklifi ile, Kütahya’nın Domaniç, Bursa’nın Keles, Kurşunlu, Yenice ve Kemalpaşa ilçelerinin de, yeni il olacak İnegöl’e bağlanması öngörülüyor.

YORUMLAR 35
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kılıçdaroğlu boş şeyler ile uğraşmayı bırak ta Kudüs için yalandan da olsa iki kelam söyle. Bu ne vurdumduymazlık. Müslümanlar ile ilgili sorunlar neden seni ilgilendirmiyor.
    Cevapla
  • Gomig Kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben hükümetin başında olsam seçim barajını % 40 yapar bu Kemal'den ebediyen kurtulurum.Hatta bağımsız adaylığı da ortadan kaldırırım Türkiye'm kurtulur.Ankara'dan İstanbul'a yürüdü kaç km olduğunu öğrenemedi.Bir de çıkmış Mecliste Ankara İstanbul 1.000 km diyor.
    Cevapla
  • Kemal'e bak 6 yıl önce Şikayet Et
    İnegöl Ak Parti'nin tulum oy çıkarttığı ilçesidir.İl olursa Bursa'da CHP kazanır.Amaç Bursa oylarını bölmek.O zaman Pendiğ'i de il yapıp Kartal,Maltepe ve Kadıköy'ü buraya bağlayalım.
    Cevapla
  • SADIK 6 yıl önce Şikayet Et
    İnegöl'e bağlanacak ilçeler için önce haritaya baksın. Bursa'nın batı ucu olan KemalPaşa'yı, doğu ucundaki İnegöl'e bağlayacakmış. Bir de Bursa'da Kurşunlu, Yenice diye ilçe var mı? Biri Kılıçdaroğlu ile dalga geçiyor gibi. Bu arada İnegöl il olmayı en çok hakkeden ilçedir. O ayrı konu...
    Cevapla
  • Reco 6 yıl önce Şikayet Et
    Kilicdarogluna bi soralim bagim.inegol nerde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı