Bahçeli'den hükümete Filistin teklifi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi Filistinli mazlumların yanında, Türk devletinin irade ve kararının ön şartsız destekçisidir" dedi.

Bahçeli'den hükümete Filistin teklifi!
Bahçeli'den hükümete Filistin teklifi!
GİRİŞ 14.12.2017 14:18 GÜNCELLEME 14.12.2017 16:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bahçeli ayrıca hükümete Filistin için teklifte bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Görev alanı Doğu Kudüs ile Filistin Ulusal Yönetimi’ne bağlı bulunan Batı Şeria ve Gazze’den oluşan Türkiye’nin Kudüs Başkonsolosluğu resmen büyükelçilik seviyesine çıkarılmalıdır" dedi.

BUGÜN GÖRÜŞECEKLER

Milliyetçi  Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bugün saat 16.00'da telefonla görüşecek. 

YORUMLAR 13
  • Ahmet 18... 6 yıl önce Şikayet Et
    ülkem için çalışan her devlet adamının yanındayım.Varol Bahçeli , Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı ömürler versin
    Cevapla
  • KILIÇ 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet BAHÇELİ nin bu desteği basite indirgenmemeli Eğer REİS'in dışarıda eli güçlü ise 1. Mazlumların duası 2. olarak da İçeride Muhalefet olarak Arkasında Devlet BAHÇELİ gibi birinin Dış Politikada Şartsız desdeğidir.
    Cevapla
  • ömer f 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Devlet Bahçeli devlet adamlığını bir daha gösterdi sana teşekkürler,oyumu milletvekiliği seçiminde devlet bahçeliye,cumhurbaşkalığı seçiminde Tayyip Erdoğana verceğim kesin kararım.
    Cevapla
  • ilkay 6 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi teklif.....
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu stratejik bir hamledir.Bütün İslam ülkeleri büyükelçilik statüsü ile Filistin in başkanti Kudüs te elçiliklerini hemen açmalıdır.Devlet Bahçeli nin bu teklifi Türk Milleti nin arzusudur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı