Bakan Soylu'dan çok sert sözler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis Genel Kurulu'nda bakanlığının bütçesine ilişkin konuştu. Kürsüye 9 klasörle gelen Süleyman Soylu, CHP'nin eleştirilerine yanıt verdi.

GİRİŞ 17.12.2017 00:34 GÜNCELLEME 17.12.2017 01:27
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

TBMM'de 2018 yılı bütçe görüşmeleri devam ederken bugün İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçeleri görüşülürken konuşmalarda sertliğin dozajıda oldukça yüksekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, özellikle CHP'li vekillerin kendi hakkında FETÖ'yle bağlantısı olduğu iddilarını dinledikten sonra muhalefetin eleştirilerine cevap vermek için kürsüye geldi.

"İSTİFA ETMEYEN ŞEREFSİZDİR"

Önce bakanlığın iç güvenlik konusunda çalışmalarını dile getiren Soylu, ardından da Kemal Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'yi hedef aldığı iddialara tek tek cevap verdi.



Süleyman Soylu, CHP Lideri'nin AK Parti ve Hükümet'te ByLock'çu bakan ve milletvekilleri olduğu iddialarına karşı: "Daha yalanları bitmedi. Biraz önce bana edep dersi veren arkadaşlarıma söylüyorum: Bu hükümette 4 ByLock'çu bakan, 60 milletvekili var dediniz. 4 tane ByLock'çu bakanı bulsun istifa etmeyen namerttir. 60 tane değil bir tane ByLock'çu AK Partili bulsun. Bir gün görev yapan şerefsizdir." diye çok sert yüklendi.

'ERDOĞAN SİYASETİ BIRAKTIĞI GÜN...'

"Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideriyle burada siyaset yapıyorum. Tayyip Erdoğan siyaseti bıraktığı gün bir daha siyaset kapısından içeri girmeyeceğim, hiç merak etmeyin. Biz namuslu adamız."

YORUMLAR 72
  • Süleyman Baba 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun bütün herkese cevap vermiş.
    Cevapla
  • İnsan 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal
    Cevapla
  • diyarbakır türkmen 6 yıl önce Şikayet Et
    adamsın bee
    Cevapla
  • VaTaN EvLaDı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani Tayyip Erdoğan ile birlikte bu dava bitecekmi. bu vatanı hainlerin ellerinemi teslim edeceksiniz. vatana ve millete Rabbini Seven O na karşı haddini bilen ve hadsizlere haddini bildiren Güçlü korkusuz Yeni Erdoğan'lar lazım bunun içinde çalışın. Rabbim Ona Hayırlı Uzun Ömürler Versin..
    Cevapla
  • yildirim 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuşmaya sadece Susup dinlemek var.allah razi olsun s.soylu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?