Bahçeli 6K formülünü açıkladı

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlenen ‘Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 14. dönem sertifika töreninde konuştu.

GİRİŞ 17.12.2017 07:35 GÜNCELLEME 17.12.2017 09:38
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

“Küresel güçlerin çevremizde tedavüle soktuğu vahşi senaryolar ortadadır” diyen Bahçeli, ABD’nin Kudüs kararını sert çıktı: “Şu anda dünya üzerinde,  tarihi hesaplaşmaların ana arterinde yer alan Altı K’lı huzursuzluk sarmalı hakimdir. “Kaşgar, Keşmir, Kerkük, Kudüs, Kıbrıs, Kırım”dan oluşan altılı sorun zinciri çözüme ulaşmadan, dünyaya huzur gelmeyecektir. ABD’nin, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan etmesi insanlık mirasına hakaret ve hıyanettir. Derhal Kudüs krizine el koymalıdır. ABD’nin karar iade edilmeli.” Bahçeli, İstanbul’daki Kudüs zirvesinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti, “Bu konuda desteğimiz tam” dedi.  

ERKEN SEÇİM OLMAZ 

MHP lideri, tören öncesi sorularını yanıtladı. İYİ Parti’nin ‘seçim ittifakı’ önerisine Saadet Partisi’nin olumlu yanıt vermesini ‘onların bileceği iş’ şeklinde yorumlayan Bahçeli, “Biz ‘cumhur’ ittifakını benimsemiş ve o ittifakın güçlenmesi için gayret ediyoruz” dedi.  “Türkiye’nin etrafının ateşle çevrildiği bir ortamda erken seçim talebi kime ne hizmet sunacaktır, onu anlamakta zorluk çekeriz” diyen Bahçeli, eski futbolcu Rıdvan Dilmen’in, Erdoğan’a yönelik “parkasız Deniz Dezmiş” yorumuna da sert çıktı: “Sahadaki şeytanlığını siyasete taşımasınlar. Cumhurbaşkanına ‘parkasız Deniz Gezmiş’ ifadesi ne Türk milletine yakışır ne Cumhurbaşkanlığına yakışır ne de Cumhurbaşkanlığına yapılan bir yalakalığa yakışır. Şiddetle reddediyorum ve Türk milletinden özür dilemesini istiyorum. Cumhurbaşkanı, bir dönemin teröristinin özdeşi olarak takdim edilemez.”       

YORUMLAR 14
  • fth23 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçeli doğru yoldasın REİSİN ynında olarak halkın yanında oldun,böyle deavm ettiğiniz sürece Türkiye kazanacaktır
    Cevapla
  • zaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli'nin fikirler beni mest etti
    Cevapla
  • Memleketim 6 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru tespitler. Büyük Türkiye Güçlü Türkiye bütün mazlum ve mağdur ülkelerin kardeşlerimizin yanında olmalı Tebrikler sana Türkmen beyi
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    karabağ sorunuda var
    Cevapla
  • Yoryorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş bir tespit.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...