CHP'nin miting programı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yarın Hatay'la başlayacağı miting programını Tokat, Antalya ve İzmir'le sürdürecek. Baykal, 28 Haziran Perşembe günü Cenevre'de yapılacak Sosyalist Enternasyonal Toplantısı'na katılacak.

CHP'nin miting programı
CHP'nin miting programı
GİRİŞ 22.06.2007 13:24 GÜNCELLEME 22.06.2007 13:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP'den yapılan açıklamaya göre, CHP Genel Başkanı Baykal, ilk olarak yarın Hatay'da halka seslenecek. 24 Haziran Pazar günü Tokatlı seçmenle buluşacak olan Baykal, 25 Haziran Pazartesi günü milletvekili adayı olduğu Antalya'da CHP'nin Antalya adaylarıyla buluşacak.


Burada CHP'nin adaylarını tanıtacak ve bazı etkinliklere katılacak olan Baykal, 26 Haziran sabahı İzmir'e geçecek. İzmir'de de CHP adaylarını tanıtacak olan Genel Başkan, bazı belediye başkanlarıyla seçkin ve saygın isimlerin CHP'ye katılım töreninde de hazır bulunacak ve yeni CHP'lilere rozet takacak. 27 Haziran'da Ankara'ya dönecek olan Baykal, 28 Haziran Perşembe günü Cenevre'de Sosyalist Enternasyonal Toplantısı'nda katılacak.


1 Temmuz Pazar günü saat 12.00'de da Edirne Keşan Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde bir konuşma yapacak olan Baykal, aynı gün saat 15.00'te ise Tarihi Kırkpınar Şenlikleri'ne katılacak. Baykal, 4 Temmuz'da ise Malatya'da partililerle buluşacak.

YORUMLAR 2
  • samet terk 16 yıl önce Şikayet Et
    . isterse hiç miting yapmasın hiç farketmez...düşünerek,yargılayarak,geleceği görerek oy kullanan insanlar için mitingin zaten bi önemi yok...miting olmayacak diye oyumuzu chpye vermeyecek miyiz...oylarımız CHPye...Bursadan sevgiler...
    Cevapla
  • Ali Saygin 16 yıl önce Şikayet Et
    Hep ayni program. Donup dolasip Izmirde miting yapiyorsun,edirne,hatay,tokat ve klasik Antalya.Seni Diyarbakirda,Konyada,Sivasta,Erzurumda,Hakkaride,Rizede goremiyoruz.Varsa yoksa Antalya,Izmir.Ama boyle giderse Izmiride uzana kaptiracaksin.Miting yapabilecegin il kalmayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı