Başbakan Erdoğan Yozgat'ta

Başbakan Erdoğan "OBA" helikopteriyle Yozgat'a geldi. Kale Grubu'na ait fabrika açılışını yapacak Erdoğan, daha sonra Yozgat mitinginde halka hitap edecek.

Başbakan Erdoğan Yozgat'ta
Başbakan Erdoğan Yozgat'ta
GİRİŞ 28.06.2007 11:43 GÜNCELLEME 28.06.2007 11:43
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan "OBA" helikopteriyle saat 11.25'de Yozgat'a geldi. Kale Grubu'na ait fabrika açılış programı nedeniyle Yerköy'e inen Başbakan Erdoğan'ı, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Yozgat Valisi Amir Çiçek ve Belediye Başkanı Yusuf Başer karşıladı. Başbakan Erdoğan, fabrika açılışının ardından Yozgat'ta partisince düzenlenen mitingde halka hitap edecek.

YORUMLAR 39
  • alptekin solak 16 yıl önce Şikayet Et
    . Yozgat\'a ve bu ülkeye kim bir çivi çaktıysa Allah ondan razı olsun.Bu Akp\'lide olur Mhpli de olur Chpli de olur.Ak Parti geçen seçimde müthiş bir oy aldı Yozgat\'ta %50\'nin üzerinde.Bu seçimde bu kadar alamaz.Aynı vekilleri koydu aşağı yukarı.Ayrıca bu sefer Sorgu gibi önemli bir şehirden de kimse yok.Tahminim 3 AKP 2 MHP 1 CHP..Ama sonuçta ahyırlısı tabii..
    Cevapla
  • Vicdan Aynasi 16 yıl önce Şikayet Et
    Nankorluk edebiyati yapanlara. Bu ulkeye ne yaparsan yap olaylara at gozlugu vizyonundan bakan fanatik irkcilarin partizanlarina yaranamiyorsun. MHP senelerdir yozgati somurdu bir civi bile cakmadi. Ama AKP fabrika acti. Tesekkur edeceginiz yere birde nankorluk yapiyorsunuz. Yozgata bile fabrika aciliyor hala sikayet hala sikayet. Nankorlere ne anlatsan bos. Onlarin derdi koltuk sevdasi Cunku MHP nin kalesi Yozgat dustu AKP sempatizani oldu. Bagirip cagirmak bundan. Gidin sorun bircok yozgatli MHP boluculuk yapiyor diyo
    Cevapla
  • kerim usta 16 yıl önce Şikayet Et
    Merak Ediyorum........ Günümüzde bir insanla iletişim kurmanın bir çok yolu vardır. Gizli bir iş çevirecek Ş........ neden yüz yüze görüşme gereği görsün. Kendini neden deşifre etsin. Siz bilmezmisiniz telefonu interneti kuryeyi ..... ben anlamakta zorlanıyorum. Bu yöneticiler aptal mı? Bir parti isteseydi 1 Mart teskeresini grup kararı alarak geçirirdi. Türk Amerikan ilişkilerinin en kötü olduğu dönem yaşanıyor. Bunun için Hükümet eleştiriliyor. Bu eleştirilerle neden ilişkiler bozuk demeye mi çalışıyoruz.
    Cevapla
  • zahide özkan 16 yıl önce Şikayet Et
    Adem Ünal\'a. \'Ben gürcü değil,Türk oğlu Türk bir başbakan istiyorum\'diyorsun. Bak arkadaş,istesende istemesende,ırkı ne olursa olsun bu ülkenin vatandaşı olan her şahıs seçme ve seçilme hakkına sahiptir. Bende Arabım ne olacak?Beni tecrit mi edeceksiniz?... Dolayısıyle senin gibi cahillerin ne istediğinin hiçbir değeri yok! Bu ülkeye hizmet eden,ırkı ne olursa olsun bizim başımızın tacıdır
    Cevapla
  • bunyamin şahin 16 yıl önce Şikayet Et
    iyi düşünün. “Şu an Türkiye; korkunç bir ahlaki çöküntü,derin bir ekonomik kriz, terör olayları, iflas eden bir dış siyasetle karşı karşıyadır. Yani bu ülke uçurumun tam eşiğine getirilmiştir. Bunların hanımı başörtülü, bunlar İmam Hatip mezunu denilerek tekrar iktidara getirilmek istenmektedir. Oyunu küçümseme, vereceğin oyu nereye vereceğini çok iyi düşün...”
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!