Kolunda Erdoğan, cebinde Bahçeli saati taşıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş cebinde Devlet Bahçeli’nin tasarlayıp hediye ettiği bozkurtlu köstekli saati, kolunda ise Erdoğan imzalı saati taşıyor.

Kolunda Erdoğan, cebinde Bahçeli saati taşıyor
Kolunda Erdoğan, cebinde Bahçeli saati taşıyor
GİRİŞ 12.01.2018 07:18 GÜNCELLEME 12.01.2018 07:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ittifak konusunda anlaşmaya varması, AK Parti-MH P kulislerinde olumlu karşılandı. Vekiller ittifakın olumlu yanlarını vurgulamaya özen gösterirken, en ilginç çıkış AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’tan geldi. Cebinde Bahçeli’nin 40. yıl için tasarlayıp hediye ettiği bozkurtlu köstekli saat, kolunda da Erdoğan imzalı saati taşıyan Elitaş, “Biz ittifaka daha önceden girdik” diye espri yaptı.

Gazete habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili vekilleri MH P ile mutabakatı bozabilecek açıklamalardan uzak durmaları konusunda uyardı, “Nasıl MHP’de Bahçeli bir açıklama yapınca milletvekili ve yöneticiler onun tersine konuşmuyor, bizde de konuşacak ilgili arkadaşlar benim açıklamalarımı alsınlar, baksınlar, ona göre konuşsunlar” dedi.

YORUMLAR 5
  • Hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ittifak Turkiye Cumhuriyeti tarihinde en buyuk en guzel ittifaktir. Bir AKP'li olarak MHP'li kardeslerimizi her zaman sevmisimdir, bir de Rahmetli Muhsin Yazicioglu abimizi sevmisimdir ama onu HAINLER bizden aldi. Allah Rahmet eylesin.
    Cevapla
  • İhsan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende istiyorum her ikisinden
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Bende isterim. Her ikisindende Allah razı olsun
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Banada
    Cevapla
  • kale 6 yıl önce Şikayet Et
    banada
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!