CHP İstanbul İl Başkanı'na soruşturma!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma başlatıldı

GİRİŞ 14.01.2018 19:23 GÜNCELLEME 15.01.2018 08:47
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul 36. Olağan İl Kongresi'nde il başkanlığına seçilen Canan Kaftancıoğlu hakkında, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle, terör örgütleri ''PKK ve DHKP/C'nin propagandasını yapmak'', ''Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve kurumlarını alenen aşağılamak'' ile ''Cumhurbaşkanına hakaret'' suçlarından soruşturma açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Kaftancıoğlu'nun kendisine ait olduğu belirlenen Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Kaftancıoğlu'nun yaptığı paylaşımlarda "terör örgütü PKK ve DHKP/C'nin propagandasını yaptığı", "Cumhurbaşkanına hakaret içeren ifadeler kullandığı" iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında, söz konusu paylaşımlar hakkında tespit tutanağı düzenlendiği belirtildi.

Canan Kaftancıoğlu hakkında, ''terör örgütü propagandası yapmak'', ''Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve kurumlarını alenen aşağılamak'' ile ''Cumhurbaşkanına hakaret'' suçlarından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

YORUMLAR 66
  • Selçuklu Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeye böyle hainlik eden atatürkü kullanıp devleti milleti sömüren dini kullanıp devleti milleti sömüren adamını bulup ihale alan işe giren kul hakkı yiyen elin çoluğuna çocuğuna kötü gözle bakan doğruya doğru demeyen yanlışı görüpte yanlış demeyen ne kadar mahlukat varsa. Allahım bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
  • dadas45 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç şaşırmadım zaten chpe demek millet islam düşmanı demektir ALLAH bu chpeye asla fırsat vermesin bunlar gerçek yüzleri acıga vurunca ak parti nice 15 yıllar başta durur 2019 da recep tayyip erdogan ilk turda ALLAH izin verirse başkandır
    Cevapla
  • Kürtoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Şaşıran varmı. CHP liyse bir terslik vardır zaten
    Cevapla
  • cemil 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetöden sonra şimdide DHKPC liler CHP yi ele geçiriyor.Ah Atatürk ah!...kurduğun milletin partisi şimdi kimin elinde bir bilsen....
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    insan aynaya baktığında kimin ne olduğunu hemen görüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı