CHP, Afrin operasyonuna da karşı çıktı

Afrin harekatıyla ilgili konuşan CHP'li Öztürk Yılmaz, Türkiye'nin darbe yiyebileceği bir alana girmemesi gerektiğini savundu.

GİRİŞ 16.01.2018 07:25 GÜNCELLEME 16.01.2018 09:29
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin önümüzdeki günlerde başlatmayı planladığı Afrin harekatını değerlendirdi.

"OPERASYON YAPILMALI MI"

Yılmaz, "Afrin'e bir operasyon yapılmalı mı?"sorusu üzerine, Türkiye'nin, şu anda her zamandan daha fazla dikkatli olması, burada bir tuzağa çekilmemesi, çatışma alanına sürüklenmemesi gerektiğini ifade etti. Yılmaz, "Türkiye orada terör örgütleriyle boğuşturulursa içeride de bazı olaylar patlatabilirler. Çok dikkatli karar almak lazım." dedi.

"TÜRKİYE DARBE YİYEBİLECEĞİ BİR ALANA GİRMEMELİ"

Yılmaz, bir gazetecinin "Operasyon son seçenek mi olmalı ya da hiç mi düşünülmemeli?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Çok dikkatli olunmalı, Türkiye bir tuzağın içine çekiliyor. Başkalarının hesabı var. Türkiye başkalarının hesabıyla ve kendi yanlış adımlarıyla darbe yiyebileceği bir alana girmemeli. Dikkatli olmak zorundayız. Afrin ve diğer alanlarda da başka hesaplar var, başka ülkelerin hesabı var. Bunu da dikkatle görmeliyiz, buna ilişkin sağduyulu bir karar almalıyız. Oradaki olaylarla, içerimizdeki olabilecek olayları ayrı düşünmemek lazım."

YORUMLAR 157
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Bak şuna hele, TEHDİT ediyor.
    Cevapla
  • konyali 6 yıl önce Şikayet Et
    Chp yine sacmalamıs
    Cevapla
  • oğuz malatya 6 yıl önce Şikayet Et
    Tilkinin eceli geldiginde dag da kurt arar.
    Cevapla
  • Melik 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu abd oyuncusu tiyatro deaşının elinden kurtarıldı.Buraya gelip chp tiyatrosuna katıldı.Şimdide rolünü gayet tabi oynuyor.Kızmayın haine ekmek parası onunki...
    Cevapla
  • BİTLİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam yani bu kemal efendinin milletvekili kendini fasulye gibi nimetten sayıyor. Gerçi bu kafa nimet kelimesinden de hoşlanmaz.Çünkü boş tenekedirler. Ama yine kendince uşaklık ettiği yerlere selam çakıyor.Bu aziz millete düşman batılı düşmanlarımızın emrinde yalakalık ederler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi