Devlet Bahçeli: Türkiye'nin kuyusu kazılmaktadır

MHP Lideri Devlet Bahçeli Afrin operasyonu ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 21.01.2018 12:45 GÜNCELLEME 21.01.2018 13:40
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da düzenlenen Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve TBMM Grubu ortak toplantısı kapanış oturumunun ardından basın toplantısı düzenledi.

Açıklamalardan satırbaşları:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'nin krize girmesi için kuyruğa girenlerin kuyruğuna basacağız. Bunları cumhurun ittifakı ile yapacağız" dedi. 

"ANKARA'NIN KUYUSU KAZILMAKTADIR"

"Afrin'de terör devletinin provaları yapılmaktadır ve Ankara'nın kuyusu kazılmaktadır. ABD bu duruma yardım ve yataklık etmektedir. Bu kapsamda Zeytin Dalı Harekatı yıldırım gibi hainlerin tepesine inmiştir"

HEDEFLER TEK TEK YOK EDİLMİŞTİR

7 ayrı bölgedeki hedefler teker teker yok edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak, bölgesel istikrar için devreye girmiştir. Artık söz bitmiş, hareket aşamasına geçilmiştir. Dün akşam saatlerine kadar, PKK, PYD, YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait kullanılan 108 hedef imha edilmiştir. Harekatta sivil ve mazlumların zarar görmemesi için azami dikkat gösterilmiştir. Bu operasyon için tüm hazırlıklar tam bir uyum ve denge içinde yapılmıştır.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM

PKK/PYD'nin defteri dürülmelidir. Ya istiklal, ya ölüm! Münbiç'e gök gürlemesine andıran bir imanla mızrak gibi saplanacaktır. Gözümüz karadır, şakamız yoktur. Zira konu milletin bağımsızlığıdır. Kahraman Mehmetçik yalnız değildir. Hükümet yalnız değildir. Milliyetçi Hareket Partisi yanındadır. Devlet asla yalnız değildir, millet yanındadır."

MÜNBİÇ İÇİN HÜKÜMETE TAM DESTEK

Terör örgütü PYD/PKK'ya, Afrin'in tabut, arkasından sırayı alacak Münbiç'in mezar olması yegane ve sonuna kadar desteklediğimiz milli hedeftir."

CHP VE HDP'YE SERT TEPKİ

Bizdeki muhalefet iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır. Dalından kopan CHP'nin hız ve yönünü bundan böyle Türkiye düşmanlarının besleyeceği rüzgar belirleyecektir.

CHP Genel Başkanı konuşur da yedekleri konuşur mu? Elbette durmamıştır. HDP de operasyona karşı çıkmıştır.

Madem operasyona bu kadar heveslisiniz, kendi çocuklarınızı gönderiniz dediler. Alın birini vurun ötekine. Bir madalyonun iki yüzü gibidir. Biri CHP, diğeri HDP. Bunların arasında fark yok.

Bunların sonu hüsran, gidecekleri yer ise tarihin çöplüğünden başka bir yer olmayacaktır."

YORUMLAR 35
  • Hasan Baba 6 yıl önce Şikayet Et
    Chpkk ,Hdpkk, Saadetpkk yı da almışlar yanlarına ülkeyi içten meşgul ediyorlar. Bu partiler derhal kapatılmalı. Savaş hali ve bunlara fırsat verilmemeli. Bunlar gayri milli. Bunların ülkeye en ufak faydası olmadı olmazda. Emri kandilden ve pensilvanyadan alırlar.
    Cevapla
  • battal gazi 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana koca reis
    Cevapla
  • TÜRKÜM: 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen Çok Yaşa İyiki Varsın Sağolasın Hep Varolasın
    Cevapla
  • hasanucler 6 yıl önce Şikayet Et
    alllah başımızdan eksik etmesin devlet bahçeli
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Mevzu vatan olunca tam bir devlet adamı gibi davranan Sayın Devlet Bahçeli'ye ne söylense azdır. Varolasın büyük devlet adamı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri