Malum kurumun isminden 'Türk' ifadesi kaldırılıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 06.02.2018 13:25 GÜNCELLEME 06.02.2018 14:50
Bu Habere 132 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Gözümüzün önünde yalanla, diplomatik sahtekarlıklarla 5 milyon metrekarelik vatanımız adeta talan edildi. Geriye kala kala 780 bin metre kare bu ülke kaldı. Anlaşılan o ki birileri bize bunu çok görüyor. Bizi öyle çok zorladılar ki sonunda uyuyan devi uyandırdılar, bunu böyle bilsinler" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk Tabipler Birliği başındaki 'Türk' ifadesi zaten Bakanlar Kurulu kararıdır. Bir defa onun oradan hemen, süratle çıkarılması lazım" diye konuştu.

'TÜRK' KELİMESİ KALDIRILIYOR

 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grubu'nda yaptığı konuşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bir defa onun (Türk Tabipler Birliği) başındaki 'Türk' ifadesi zaten Bakanlar Kurulu kararıdır. Bir defa onun oradan hemen, süratle çıkarılması lazım. Sadece Tabipler Birliği değil, Türkiye Barolar Birliği ile ilgili de aynı şey..." dedi.

YORUMLAR 132
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Geç bile kaldık. Türkiye de Demokrasi nin yerini böyle kurumlarda Despot izim hakimiyeti var.
    Cevapla
  • yetmez 6 yıl önce Şikayet Et
    sadece türk ismini kaldırmak yetmez maaşta almasınlar
    Cevapla
  • Baybars 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaptiklari ve aciklamalariyla turk ismini hak etmeyen tabibler birliginin adi pkk sever tabibler birligi olsun vatanini arkadan satan tabibler birligini turk kelimesini hak etmiyor
    Cevapla
  • Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Malesef ikiside yanlış yolda
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    İtiraz edenler haberi iyi dinleyin ne diyor reis:^^Bu ülkenin şuanda yapmış olduğu,vatanı koruma ile ilgili mücadele de hiçbir yanımızda yer alma gibi durumları yok tam aksine karşımızda yeralma teröristlere sahip çıkma''...sebeplerinden ötürü Türk vatandaşlığına yakışmayan bir tutum içinde olmalarından dolayı diye beyan ediyor şuan Türkiye'nin yüzde 80'i vatan savunması için kenetlenmişken bu birlikler terörden yana sevici durumundalar..Olay gayet açık ve net.
    Cevapla
  • Saglikci 6 yıl önce Şikayet Et
    Barolar birliği Afrin le ilgili karşıt acilklama yapmadı aksine destek verdi.Metin Feyzioğlunun. açıklaması vardı.Tayyip Erdogan seven biri olarak yazıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil