FETÖ'nün basın davasında karar yarına kaldı

FETÖ medya yapılanması davasında gazeteciler Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı dava başladı.

FETÖ'nün basın davasında karar yarına kaldı
FETÖ'nün basın davasında karar yarına kaldı
GİRİŞ 12.02.2018 14:43 GÜNCELLEME 12.02.2018 16:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

FETÖ medya yapılanmasına ilişkin dava, Ahmet Altan avukatı ile mahkeme heyeti arasında yanşan gerginliğin ardından yarına ertelendi. Mahkeme, duruşmanın Silivri Cezaevi karşısındaki salonda görülmesini kararlaştırdı. 

FETÖ medya yapılanmasına ilişkin, gazeteci- yazar Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ın da aralarında bulunduğu davanın öğlenden sonraki oturumunda avukatlarla mahkeme heyeti arasında gerginlik yaşandı.

Öğleden sonraki oturumun başlamasının ardından öğleden önceki oturumda savunması yarım kalan sanık Fevzi Yazıcı, savunmasına devam etti. Savunmasını tamamlayan Yazıcı, bir süre sonra yeniden söz istedi. Mahkeme başkanı, Yazıcı’ya söz vermeyerek duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile katılan Ahmet Altan’ın savunmasına geçilmesini istedi.

Bu sırada, Altan’ın avukatı Engin Cinmen usule ilişkin talebi olduğunu belirterek söz istedi. Mahkeme başkanı Kemal Selçuk Yalçın söz vermediğini belirterek Cinmen’den yerine oturmasını talep etti. Avukat Cinmen’in usule ilişkin beyanda bulunmak istediğini tekrarlaması üzerine mahkeme başkanı Yalçın, ‘Söz vermediği’ yönünde üç kez uyardığı Cinmen’in salondan çıkartılmasına karar verdi.

Bu durma tepki gösteren sanık Fevzi Yazıcı’nın avukatı Sevgi Taş’ın da salondan çıkartılmasına karar veren mahkeme başkanı, duruşmanın bugünkü oturumunu sonlandırdığını açıkladı. Mahkeme heyeti başkanı duruşmanın bundan sonraki oturumunun Silivri’de yapılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

YORUMLAR 5
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    Yatin lan icerde pis vatan hainleri gun gormek neyinize lan
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ceza ne kadar fazlaysa, o kadar erken çıkarlar. Çünkü bunu Ergenekon davalarında gördük...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    şuraya yazıyorum çok az ceza çıkacak bunlara vatan hainliginin cezası yok memlekette
    Cevapla
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    bizde oyle dusunuyoruz
    Cevapla
  • hlt01 6 yıl önce Şikayet Et
    şu 3 ünü özellikle hapiste görmek isterdim..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri