Şenses, MHP'nin yemeğine katılmadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen ünlü sanatçı Adnan Şenses, MHP'ye katıldığının ilan edileceği yemeğe katılmadı.

Şenses, MHP'nin yemeğine katılmadı
Şenses, MHP'nin yemeğine katılmadı
GİRİŞ 13.07.2007 01:57 GÜNCELLEME 13.07.2007 01:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milliyettçi Hareket Partisi (MHP) seçim sürecinde sanat ve spor camiası ile diğer partilerden kendi saflarına katılanları düzenlediği bir törenle tanıttı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen ünlü sanatçı Adnan Şenses'in törene katılmaması dikkat çekti.


Yapılan konuşmalarda katılanların arasında Adnan Şenses'in de bulunduğu vurgulanarak, ismi anons edildi. İstanbul Maslak Daruşşafaka Tesisleri'nde Genç Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek MHP'ye geçen Halit Topyay tarafından organize edilen katılım yemeğinde sanat ve spor camiası biraraya geldi.


Yemeğe, MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırım, sinema sanatçısı Serdar Gökhan, eski futbolcu Saffet Sancaklı, partilerinden istifa ederek MHP'ye geçenler ve çok sayıda parti üyesi katıldı. Partiye geçen üyeler tek tek tanıtılırken, çalışmalarından dolayı Türk Kalp Vakfı Başkanı Çetin Yıldırım'a hizmetlerinden dolayı plaket verildi.


Milletvekilliği adaylığı gündemde olan ancak son anda aday olmayan futbolcu Saffet Sancaklı, aday olmama gerekçesinin özel işlerine bağlı olduğunu söyledi.


İHA

YORUMLAR 5
  • Hasan Dağ 16 yıl önce Şikayet Et
    Neden. Adnan şenses başbakanın aynındayken içki içimiyormuydu.ALLAH AŞKINA GERCEKÇİ OLUN VE BIRAKIN ÇAMUR ATMAYI.Gümmür gümbür geliyor MHP alışın ve kabul edin saltanıatınız ve yedikleriniz artık son bulacak.
    Cevapla
  • MUSTAFA AKKUŞ 16 yıl önce Şikayet Et
    YEMEKTE ALKOL YOKSA. ondan katılmamışlardır mhp de alkol yok sen en iyisi akp de kal orda bulursun
    Cevapla
  • cihat çakır 16 yıl önce Şikayet Et
    aaaa niyeki . tam bahçeliye göre biri karşılıklı kıvırırlardı ikiside kıvırma işinde uzman iyiki türkeş bunları görmedi kahrından ölürdü
    Cevapla
  • alper tunga 16 yıl önce Şikayet Et
    vay bee. yemekte alkol yoksa o adamın ne işi olur orada
    Cevapla
  • oğuzhan türk 16 yıl önce Şikayet Et
    şenses e inanmamıştım. çünkü o hep kıvırıyor ben bildim bileli o y üzden yani.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?