MHP'de kritik toplantı... Gündem: ittifak!

MHP lideri Devlet Bahçeli, pazartesi günü parti genel merkezinde Merkez Yönetim Kurulu’na (MYK) başkanlık edecek.

MHP'de kritik toplantı... Gündem: ittifak!
MHP'de kritik toplantı... Gündem: ittifak!
GİRİŞ 24.02.2018 08:34 GÜNCELLEME 24.02.2018 09:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Toplantının ana gündemini 2019 seçimlerinde AK Parti ile yapılacak “cumhur ittifakı” ve 18 Mart 2018’deki 12. Olağan Büyük Kurultay oluşturacak. 26 maddelik ittifak düzenlemesi teklifinin ayrıntılarının anlatılacağı toplantıda, uyum kanunları için yapılan çalışma aktarılacak. Bahçeli, MYK üyelerine 2019 mesajları verecek.

Bahçeli, MHP’nin durduğu yerin Türk milletinin yanı ve tarafı olduğunu belirtecek, parti olarak mes'uliyetlerinin büyük olduğunu anlatacak. Partinin çizgisinde en ufak bir kırıklık olmadığını kaydedecek, “Başka Türkiye yok. Desteğimiz Türkiye’ye” diyecek.

 

 

UYARILARDA BULUNACAK

Türkiye’nin yüksek risk ve tehlikelerle boğuştuğunu hatırlatacak olan Bahçeli, “Bu itibarla hiçbir tahrike, kışkırtmaya, kanunsuz eylem ve gösteriye iltifat ve itibar etmeyin” telkininde bulunacak.

YORUMLAR 7
  • diyarıbekir kürdü 6 yıl önce Şikayet Et
    ÇAKKALAR,SIRTLANLAR,TİLKİLER,ÇAKMALAR,KRİPTOLAR,AJANLAR,çıkmış utanmadan,sıkılmadan 1 kasımdan bahsediyorlar ,ömrümüz VATAN SEVDASIYLA,MUDAFASIYLA,İSLAMA HİZMET ETMEKLE geçmiyorsa yediğimiz,içtiğimiz su,tennefus ettiğimiz hava BİZE HARAMDIR.ihanet edenler bu sözü kulaklarına küpe olarak taksın.
    Cevapla
  • Turhalli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli 25 yıldır MHP ye oy verdim taki 1kasim 2015 seçimlerine kadar baktimki sen ülkeyi yönetmek için bir amacın gayretin yok sen MHP de olduğun sürece MHPye oyvermeyecez bunu bir ülkücü bir TÜRK milliyetçilesi olarak açıkça söylüyorum senin dava aşkın yok senin dava bilincin ve dava adamlığı birikimin yok bir dava PARTISI olan MHPde senin yerin olmamalı bu yuzden içimiz kan aglasada sen olduğun sürece MHPye oyvermeyecez
    Cevapla
  • diyarıbekir kürdü 6 yıl önce Şikayet Et
    sen git merkelci ol sakkın haaaaaaaaaaaaaa ben TÜRK MİLLİYETÇİSİYİM deme sizin ğibilere BİR cc su dahi vermem.
    Cevapla
  • diyarıbekir kürdü 6 yıl önce Şikayet Et
    sen TÜRK MİLLİYEÇİSİ olamazsın.HİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİÇ sağa,sola kıvırma.ben bunu bir kürt olarak söylüyorum.HELE,HELE ÜLKÜCÜ hiiiiiiiiiiiç olamazsın.senin ğibi düşünenlerin hepsine sözüm.fazlada diyecek bir sözüm yok senin ğibilerine EĞER bir gram su VERİRSEM namerdim.KARDEŞİM DEMİŞTİM.hainlerle kardeşliği ben kabul etmem.vatandaşlığı,kabul etmem,komşuluğu kabul etmem(zorunlu kalmadığım sürece)fazla söze gerek yok. ister beğenin edin. isterbeğenmeyin HAYDİ YALAH başka yere
    Cevapla
  • Recep 6 yıl önce Şikayet Et
    O zaman senin Vatan davasıyla Milliyetçilikle bir işin yok sen sadece kişisel menfaatler peşindesin. Ülkemiz var olmakla yok olma çizgisinde olduğu halde sen hala Particilik yapıyorsan Senden Milliyetçi olmaz senin yerin CHP dir ya da HDP dir. Devlet Bahçeliden ALLAH Razı olsun O Büyük Adam söz konusu VATANSA gerisi teferruattır dedi ve taşın altına elini değil bu VATAN İçin başını soktu.
    Cevapla
  • murtaza velioğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye İyi Olacak.
    Cevapla
  • diyarıbekir 6 yıl önce Şikayet Et
    çakkaların TÜRKİYEMİN üzerindeki sinsi oyunları bozuldukça yerin dibine ğirerse çoooooooooooooooooooooook MİLLİ OLACAK////// M.H.P /////////ÜÇ HİLAL/////// oylar,oylar dolsun sandığa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!