Bahçeli: Bloklaşmayı CHP başlattı

Kongre öncesi kurmaylarıyla vedalaşan Bahçeli, cepheleşmenin 16 Nisan referandumu öncesi CHP tarafından başlatıldığını, MHP’nin yalnız bırakılmak istendiğini söyledi.

Bahçeli: Bloklaşmayı CHP başlattı
Bahçeli: Bloklaşmayı CHP başlattı
GİRİŞ 27.02.2018 07:18 GÜNCELLEME 27.02.2018 07:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 18 Mart’taki 12. Olağan Büyük Kurultay öncesi MYK’yı son kez topladı. “Milli Duruş Şühedaya Vefa Millete Beka” temalı kurultayın, 18 Mart Zaferi’nin yıldönümünde yapılacağına dikkati çekti ve aday olacağını açıkladı.

YALNIZ BIRAKILMAK İSTENDİK

 

 

CHP’den gelen “cepheleşme” tepkilerini değerlendiren Bahçeli, cepheleşmenin 16 Nisan referandumu öncesi CHP tarafından başlatıldığını, MHP’nin yalnız bırakılmak istendiğini belirtti. Bahçeli, “Asıl bloklaşmayı CHP yaptı. CHP, HDP, İP bir araya gelerek o cepheyi konsolide etmeyi planlıyor” dedi. MYK üyeleri ile vedalaşan Bahçeli, üyelere tunçtan yapılmış genel merkez maketini hediye etti. Bahçeli, “MYK’da bazı kopmalar olmuştu. Burada olan bütün MYK üyeleri, karargahımızı evimiz gibi korudunuz” dedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 4
  • diyarıbekir kürdü 6 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET babaaaaaaaaaaaaaaaaaa.allahına kurban
    Cevapla
  • adem güner 6 yıl önce Şikayet Et
    yapma yavvvv.İyi Partinin kiminle olacağının kararı sana mı kaldı...
    Cevapla
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    Yok adem yok, zaten ip kiminle beraber olacağına chdp ile ittifakına kendisi karar verdi. Şimdi kıvırma yollarını denese de yapacak bir şey yok, Millet her şeyi gördü.
    Cevapla
  • ylç 6 yıl önce Şikayet Et
    Evet bu cehapa nın bu KUTSAL VATANIMIZA bir miligram faydası olmamıştır. Halen tv açık oturumlarda sözde sözcüleri bu milletin gözünün içine baka baka yalan söylemektedirler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu