Akar'dan Afrin ve şehitlerle ilgili flaş açıklama!

Hulusi Akar, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlerimizle ilgili yaptığı açıklamada, 'Şehit ve gazilerimizin hiçbirinin tek damla kanı yerde kalmayacak. Teröristlerle bunlara destek veren güç merkezleri mutlaka hüsrana uğratılacak' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 02.03.2018 21:08 GÜNCELLEME 03.03.2018 19:02
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Akar şöyle konuştu:

"OPERASYON KARARLILIKLA BİR BÜTÜN HALİNDE DEVAM EDECEK"

 

"Mücadeleye askerimiz, jandarmamız, polisimiz, güvenlik korucularımız ve Özgür Suriye Ordusu mensupları ile omuz omuza en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar aynı azim ve kararlılıkla bir bütün halinde devam edilecek.

"MUTLAKA HÜSRANA UĞRATILACAKLAR"

Teröristlerle, bunlara destek veren güç merkezleri mutlaka hüsrana uğratılacak.

"DİĞER ÜLKELERE DE ÖRNEK OLACAK"

Harekat esnasında tüm faaliyetler hem askeri hem insani değerler anlamında diğer dünya ülkelerine örnek olacak bir şekilde icra ediliyor.

Harekat bölgesinde kalan sivillerin temel ihtiyaçları özveriyle karşılanıyor. Sağlık hizmeti ile diğer yardım malzemelerinin ulaştırılmasına destek sağlanıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • Ramo 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsınız sayın Komutanım ve Hepsi birbirinden Kıymetli Askerlerimiz. Sizinle Başkomutanımızın emri ile ölüme gitmek büyük bir şereftir bizim için.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    tek kelimeyle işte KOMUTAN.
    Cevapla
  • Vatan sever garip 6 yıl önce Şikayet Et
    Paşam bir kanun çıkarın 60 yaşında olanları askere alalım öncü birlik olarak biz gidelim biz yaşadığımız kadar yaşadık mehmetcigimiz arkadan gelsin hemen hazırız Paşam saygilarimla
    Cevapla
  • Sivaslı 6 yıl önce Şikayet Et
    Gündemi nasıl takip ediyorsunuz arkadaşlar. Afrin'de 35.000 sivili kalkan olarak kullanacaklar kolaymı öyle bombalayıp bitirmek. Hassasiyetimiz olmasa Komutanlarımız bilmiyor sanki kaç uçak kaldırıp, kaç bomba atacağını.
    Cevapla
  • zeynep 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım askerimizi mehmetcigimizi koru yarabbim onların acı haberlerini daha fazla gosterme bize yarabbim sehitlerimize Allahtan rahmet acılı ailelerine sabır diliyorum ..Basımız sagolsun haklarını helal etsinler bizim icin cok fedakarlık yaptılar canlarını verdiler biz onların hakkını odeyemeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!