ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye teşekkür

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yönelik terör eylemi yapılabileceğine ilişkin istihbari bilgiler sonrasında gerçekleştirdiği incelemelerden dolayı Türkiye hükümetine ve güvenlik güçlerine teşekkür etti.

GİRİŞ 07.03.2018 00:48 GÜNCELLEME 07.03.2018 09:02
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Bakanlık Sözcüsü Nauert, basın toplantısında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Nauert, “Büyükelçiliğimiz bugün konsolosluk ve vize hizmetlerine kapalıydı. Elçiliğimiz yarın tamamen açık olacaktır. Türkiye hükümetine, polis ve güvenlik güçlerine bu incelemeyi takip ettikleri için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

"TUTUKLAMALAR İÇİN DE TEŞEKKÜR EDERİZ"

İnceleme sürecinde yapılan tutuklamalarla ilgili bir soruya Nauert, "Eğer bu, süreç için gerekliyse ve yardımcı olduysa kendilerine teşekkür ederiz.” yanıtını verdi.

 

Ankara Valiliği, ABD kaynaklarından gelen, ABD Büyükelçiliği ve vatandaşlarının kaldığı yerlere yönelik terör eylemi yapılabileceğine ilişkin istihbari bilgiler üzerine güvenlik önlemlerinin gözden geçirildiğini ve ilave tedbirler alındığını açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 64
  • Halil 6 yıl önce Şikayet Et
    Simdilik 1 elciliklerini koruduk. Hele bir dagilsinlar 51 elciliklerini koruyacagimiz gunler de gelmesi temennisiyle.
    Cevapla
  • hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    hafda sonlari taksicilik yapiyorum elçiligin önunden geciyorum durmadan.
    Cevapla
  • snx 6 yıl önce Şikayet Et
    hepimiz öleceğiz ama siz cehenneme gideceksiniz doğru yola gelmezseniz.şimdilik konuşun durun.
    Cevapla
  • esas 6 yıl önce Şikayet Et
    YPG gibi teröristlere arka çıktığınız için biz siz teşekkür edemeyeceğiz. Adam olmanız dilekleriyle teşekkür edeceğimiz günler gelir inşallah.
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizin güvenliğiniz için değil, kendi güvenliğimiz için yapıyoruz. Bugün elçiliğinizin başına iş gelmesi yarın Türkiye'yi aşağlamak için dünya ya çaba harcarsınız. Ne halt yediğiniz belli değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor