Meclis'te HDP'lileri susturan fotoğraflar

Cinsel istismar üzerine yaşanan tartışmalar üzerine AK Partili Ayşe Keşir, teröristlerin küçük kızlarla çekilen fotoğrafları gösterdi.

GİRİŞ 08.03.2018 11:30 GÜNCELLEME 08.03.2018 12:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Meclis Genel Kurulu'ndaki HDP'li vekiller, 8 Mart Kadınlar Günü üzerinden AK Parti hükümetine yönelik suçlamalarda bulundu.

HDP'DE ÇIT YOK

 

Cinsel taciz tartışmalarının da yaşandığı sırada kürsüye çıkan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, gösterdiği fotoğraflarla HDP sıralarının sessizliğe gömülmesine neden oldu. 

"CİNSEL İSTİSMAR FOTOĞRAFI BUDUR"

Kanlı terör örgütünün tuzağa düşürdüğü genç kızların fotoğraflarını kürsüden gösteren AK Partili vekil, "Cinsel istismar fotoğrafı budur, 13 yaşındaki kızlar. Bu fotoğrafları göstermeye bıkmadan, usanmadan devam edeceğiz. Afrin’de kahraman Türk askeri sınır güvenliğimiz için mücadele ederken bir yandan da kız çocuklarının haklarını savunmaktadır. PKK başta olmak üzere terör örgütlerinin elinde esir olan, ellerine zorla silah verilen, cinsel istismara uğrayan, kadın infazlarına maruz kalan kadınların haklarının da mücadelesini vermektedirler." diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • muhsin 6 yıl önce Şikayet Et
    kahrolsun kafiri melun pkklılar. Ve onları destekleyenler de en yakın zamnda kahrolsunlar.
    Cevapla
  • Kürt erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Yapıştır ablacım. Hatta o resimleri çoğaltıp masalarının üstüne koysaydın. Büyük büyük resimleri onların grup salonlarına assaydın.gerçi onlarda ne olduklarını çok iyi biliyorlar da. Nede olsa onların evlatları avrupalarda sürtüyorlar..
    Cevapla
  • Zeki 6 yıl önce Şikayet Et
    hiristiyan padofil papazlarin 100binlerce cocuklara istismar sucundan halen tam olarak yargilanmadi.pkk da ekseri yahudi hiristiyan kuruluslardan partilerden desteklendigi icin bu tur olaylar bunlar icin normal.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Mecliste pkk' yı savunan zihniyet için yargı devreye girmeli.Yaptıkları yanlarına kar olmamalı.Askerimiz güvenlik güçlerimiz Suriye de ülkemizin bekası için mücadele ederken bu pkk destekçilerinin meclis çatısı altında teröre destek konuşmalarına izin vermemek gerekir. Bu kadar hainlik ve özgürlük çok fazla.
    Cevapla
  • Ayten 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok haklı ilkönce onlar cezalanmalı bence
    Cevapla
  • Bozoklu 6 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu