Bülent Turan'dan önemli seçim açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale 5.Olağan Gençlik Kolları İl Kongresi’nde CHP’nin seçim güvenliği hakkında söylediklerine cevap verdi. Turan, yapılan çalışmaların sandık güvenliğini esas aldığını belirtti.

Bülent Turan'dan önemli seçim açıklaması
Bülent Turan'dan önemli seçim açıklaması
GİRİŞ 12.03.2018 14:10 GÜNCELLEME 12.03.2018 16:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış


AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın konuşmasının satır başlıkları:
 
'Türkiye'ye Biçilen Bir Rol Vardı'
 
Bakınız, Türkiye’ye biçilen bir rol vardı. 200 sene bu topraklarda hasta adam olsun diye ısrarla malum güçler bir politika üretti. 60’da darbe 70’de darbe 28 şubat 15 temmuz her 10 yılda bir darbe süreci yaşandı . 2002’de gençlik kollarından gelmiş Recep Tayyip Erdoğan dedi ki “Ölümüne dava”. Milletimiz duasıyla Genel Başkanımıza, Cumhurbaşkanımıza devam dedi. 
 
'Milli Güvenliğimiz İçin Her şeye Rağmen Afrin'deyiz'
 
Afrin'de şuan uzun bir süreç geride kaldı. Ancak Afrin'i diğer operasyonlardan ayıran çok özel bir durum var. Afrin hiç bir kimseye sorulmadan, hiç kimseyle özel bir anlaşma yapılmadan, bu milletin verdiği yetkiyle beraber milli egemenliğimizin  kayıtsız şartsız hükümette olması mecliste olmasıyla beraber başlamış bir operasyon. Girmeyin dediler ülkenin güvenliği için gireceğiz dedik. Yapma dediler siz oraya binlerce kilometreden geliyorsunuz bizde gireceğiz dedik ve Afrin'e şuanda 3 kilometre kaldı. Önceden SİHA havaya kalkardı yazılımlar oraya uygun değil o oraya gitemez derlerdi. Ama şimdi İHA’yıda SİHA’yı da baştan sona bizim mühendislerimiz yapıyor. Bu çok kıymetli bir değer. Afrin'in bu kadar kısa sürede başarılı olmasının tek bir sebebi var. Bu da bizim tam bağımsızlıkla ilgili kararımız ve buna bağlı milli savunmamızın  büyük halde yerli hale gelmesidir.  Şu anda Çanakkale ruhu bugün hepinizin de takip ettiği üzere Afrin'de yaşıyor
 
'Tek Amacımız Seçmen İradesinin Sandığa Yansıması'
 
İttifak yasası denilen 26 maddelik yasayla ilgili meclis genel kurulunu acıyoruz. Zaman zaman CHP, HDP’nin taleplerini  dinliyoruz. Her madde seçmenin iradesi  sandığa daha iyi yansıması için. Buna rağmen birileri seçim güvenliğini ön plana sürüyorlar. Bu düşünceleri öne atanların tek sebebi kaybedecekleri seçimin kılıfını hazırlamak. Şimdiden ortamı ona uygun hale getirmek. Bizim zerre kadar Cumhurbaşkanlığı seçiminde 50+1 alma konusunda şüphemiz yok, 60+1 istiyoruz. İstiyoruz ki partimiz oyla büyüsün.

 

 

 

YORUMLAR 1
  • Helal olsun 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım Afrin'e kimseye sormadan girdik demişsin.Şimdi Rusya'ya sormadan mı girdik?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'