Türkiye'den yeni operasyon hazırlığı

Bakanlar Kurulu sonrası Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Kuzey Irak'a planlanan terör operasyonu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 12.03.2018 21:10 GÜNCELLEME 12.03.2018 21:42
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Kuzey Irak'a planlanan terör operasyonu ile ilgili, "Irak hükümeti ile yapılan görüşmeler olumlu geçmiştir. Irak hükümeti de terör örgütüne karşı Türkiye ile bir anlayış birliğine varmıştır. Bu anlayış birliği çerçevesinde, terörle mücadele Irak tarafında da kararlı bir şekilde devam edecektir." ifadelerini kullandı.

'JETLERİMİZİ GÖRDÜKLERİNDE GELDİĞİMİZİ ANLAYACAKLAR'

Bozdağ, "Bir harekat olursa, ne zaman olacak? O harekat başladığında hep beraber göreceğiz. Benden kimse bir takvim vermemi beklemesin. Davulla, zurnayla oraya gitmeyeceğiz. Bizim jetlerimizi, Mehmetçiklerimizi gördüklerinde geldiğimizi anlayacaklar." şeklinde konuştu.

İRAN'DA DÜŞEN TÜRK JETİ

Başaran Holding'e ait özel jet İran sınırları içinde malesef düştü. Uçakta bulunan yolcular ve mürettebat malesef hayatını kaybetti. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Hayatını kaybedenlerin naaşlarına ulaşıldı. Onlarla ilgili işlemler devam ediyor.

Elimizdeki verilere göre kazanın nedeni şuanda belli değil. Bunların net sonucu kara kutunun incelemesinden sonra diğer verilerin incelemensinden sonra ortaya çıkacaktır.

AFRİN HAREKATI

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 3 bin 381 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 212 bölgenin de kontrol altına alındığını açıkladı.

ABD İNCİRLİK'TEN ÇEKİLİYOR MU?

ABD'nin İncirlik'ten çekilmesine dair haberler medyada yer aldı.Bu bilgiler ABD tarafından da yalanlandı. Böyle bir karar yok.

ABD İLE MÜNBİÇ GÖRÜŞMELERİ

Müzakere sonunda belli bir noktaya gelindi. Anlaşma sağlanamazsa Türkiye teröristleri temizlemeye kararlı.

 

YORUMLAR 42
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    eze eze geliyoruz abd=israil= usaginiz teroristleri
    Cevapla
  • karadenız 6 yıl önce Şikayet Et
    ıncırlıkten cekılsınler zaten.bız koz olarak elımızde bulundurma durumumu hıssedıyoruz.lazım degıl cımızde bır vırus olmasın.o ekıpman ve malzemelerı varsın lubnana tasısın.defolsunlar.zaten sıcak temas ıstıyorlar ama tırsıyorlar.bız degıl onlar kaybeder.sırtmızdan abd kamburu ndan kurtuluruz
    Cevapla
  • yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    bir başka yabancı ülkenin bizim topraklarımızda işi yok ben bir vatandaş olarak yabancı asker istemiyorum özellikle terörist ABD Almanya
    Cevapla
  • Aaaaa 6 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon yapılacak deniliyor. Oradan geçen jet düşünülüyo. Ansızın gitmek kimsenin haberi olmadan gitmek değil mıdır.
    Cevapla
  • akim 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk önce iyice kesfedin erdogan gibi ansizin bir gecede her yerdeki teoristleri darman duman edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi
Bakan Fidan: Netahyahu bölgeyi savaşa sürüklemeye çalışıyor