CHP'den AYM'ye iptal başvurusu

CHP, 15 Temmuz'da sivillere yargı muafiyeti getiren Kanun Hükmünde Kararname ile ilgili yarın Anayasa Mahkemesi'ne iptal başvurusunda bulunacak

CHP'den AYM'ye iptal başvurusu
CHP'den AYM'ye iptal başvurusu
GİRİŞ 13.03.2018 18:39 GÜNCELLEME 13.03.2018 19:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, 15 Temmuz darbe girişimi ve terör eylemleri ile bunların devamı niteliğindeki eylemlerin bastırılması kapsamında hareket eden sivillere dokunulmazlık getiren 7079 sayılı Kanun’un 113’üncü maddesinin iptali için hazırladıkları dilekçeyi yarın sabah AYM’ye teslim edeceklerini bildirdi.

YORUMLAR 13
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    tarihi boyunca hiç bir halt etmeden bu günlere geldiğinde ise süslü lügatlarla süslü edebiyat yaparak gündemde kalıp bu ülkedeki % 25 şi avuta bilen başka bir parti olamaz olsa olsa CHP zihniyeti becerebilirdi öylede oluyor zaten.
    Cevapla
  • sait 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar gezi olaylarında devletin polisine taş atan, devletin ve milletin malını yakıp, yıkan hainleri koruyup, kollamak için karakol, karakol,adliye, adliye dolaşanlar degilmiydi bu partinin adamları bu ülkenin düşmanımısiniz kardesim siz
    Cevapla
  • yuh 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu adam halen siyaset arenasindami? yahu ben bile bu adami kaale almiyor ve tanimiyorum. aym mi kaale alacak. ahmet turkle kolkola yurur ancak.. yurrruuuu kk..
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Şasirmadik bay kemal ve adamlari isi bu zaten hep itiraz .
    Cevapla
  • ahmi. 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsalar yeridir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor