Bozdağ: Cumhurbaşkanı'nın imanını kimse tartışamaz

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Allah ve Resulüne olan sevgisini ve bağlılığını, gerektiğinde bunlar için canını feda etmekten çekinmeyecek bir imana sahip olduğunu kimse tartışamaz. Kimsenin bunu tartışmaya hakkı yoktur." dedi.

GİRİŞ 14.03.2018 11:36 GÜNCELLEME 14.03.2018 13:43
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: "Sahte bal satıyorlar, arasında din anlatıyorlar. Sahte bazı maddeler satıyorlar, arasında başka şeyler anlatıyorlar. Cinsel bazı objeler satıyorlar, arkasından önünden din anlatan insanlar. Buralara çıkıp televizyonlarda din anlatanlara da buradan sesleniyorum, kendinizi bu tüccarlara kullandırmayın."

"CUMHURBAŞKANIMIZIN İMANINI KİMSE TARTIŞAMAZ"

 

Cumhurbaşkanımızın imanını, ihlasını, amelini, Kuran'a ve sünnete sadakatini, Allah ve Resulüne olan sevgisini ve bağlılığını, gerektiğinde bunlar için canını feda etmekten çekinmeyecek bir imana sahip olduğunu kimse tartışamaz. Kimsenin bunu tartışmaya hakkı yoktur."

BU ALÇAKLAR DİN DÜŞMANI

(Teröristlerin Kur'an-ı Kerim'e patlayıcı tuzaklaması) Bunlara 'din düşmanı' dediğimizde bazı zavallılar ayağa kalkıyor, bazı hocalar bunlarla beraber alternatif cuma namazları kılıyor, kıldırıyorlar. Onlara sesleniyorum, bu alternatif cuma namazı kıldırdığınız, önüne geçip durduğunuz alçaklar kitabımız Kuran-ı Kerim'in içerisine bombaları koyuyorlar, Kuranları ayaklar altına alıyorlar ve insanları Kuran'ın içindeki bombalarla şehit ediyorlar."

"Din bir magazin konusu değildir. Fazla reyting için kullanılacak bir malzeme hiç değildir."

YORUMLAR 43
  • Malatyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet Başbakanlığa bağlı olduğu sürece daha çok şeyler görürüz. Diyanet bağımsız olmalı . Diyanet İşleri başkanını siyasiler atamamalı. Hele hele de Bekir Bozdağ . Daha dün diyanete kadın başkan yardımcısı atadı . Yakında diyanete kadın başkan gelirse şaşırmayın. Güncelleme lazım.
    Cevapla
  • yakışıksız 6 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanımızın böyle hakkında konuşmalar yapılmasına ihtiyacı yoktur sizin gibi devlet büyükleri neden böyle gereksiz konuşma yapar iman ile paranın kimde olduğunu kim bilebilir .
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur baskani hangi halkla bizim imanimizi sorguluyor biz onunkini tartismiyoruz sadee Bizim imanimiza kitabimiza sunnetimize dokunamazsin diyoruz Dokunamayacakta Ona gucu yetmez
    Cevapla
  • yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes isini yapacak hocalar hocaligini siyasetci siyasetini,sen kalkar ordan ehlisunnet hocalara laf atarsan,hakkı soyluyen hocalara laf atarsan bu millet de cevabini verir
    Cevapla
  • SADIK 6 yıl önce Şikayet Et
    İnnehü alimün bizatis sudur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi