Afrin düşünce Kılıçdaroğlu ağız değiştirdi!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce ısrarla "Afrin'e girmeyelim." diyordu. Afrin'in merkezine girildiği bugün ise "Biz ordumuza her zaman güvendik." açıklaması yaptı.

Afrin düşünce Kılıçdaroğlu ağız değiştirdi!
Afrin düşünce Kılıçdaroğlu ağız değiştirdi!
GİRİŞ 18.03.2018 16:53 GÜNCELLEME 18.03.2018 16:53
Bu Habere 146 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Adana'da yaptığı konuşmada Afrin'de sona yaklaşılan Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili konuştu.

AĞIZ DEĞİŞTİRDİ

Daha önceki konuşmalarında sürekli "Afrin'e girmeyelim." diyen, başarıların üst üste gelmesiyle ağız değiştiren CHP lideri, Afrin'in merkezine girilen bugün, kürsüye çıktı ve "Biz Afrin'de mücadele eden ordumuza her zaman güvendik. Çanakkale'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum" demiştir." dedi.

"ŞEHİTLERİMİZ OLUYOR"

Adana Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ziyaretinde ise Kılıçdaroğlu, "Şimdi Afrin'de kahraman ordumuzun mücadelesi var. Eminim bütün annelerin yüreği pıt pıt atıyordur 'Oğlum inşallah sağlık içerisinde mücadeleyi yapar, bayrağı diker ve evine huzur içerisinde döner' diye. Hepimizin ortak arzusu bu. Ama gidiyorsunuz, bir mücadele yapıyorsunuz ve şehitlerimiz oluyor. En son bir binbaşımız şehit oldu. Bütün şehitlerimizi anmak, onları minnet ve rahmetle anmak, şükranlarımızı sunmak hepimizin ortak görevidir." diye konuştu.

Kılçıdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

"BAYRAĞIMIZA VE İSTİKLAL MARŞI'MIZA KİMSE SÖZ EDEMEZ"

"Gaziler arasında ayrım yapmayın. Parlamentoya bu kararı sunduk. Afrin'de mücadele eden ordumuza her zaman güvendik. Çanakkale'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum" demiştir. Adana Bayırı'nda 800'e yakın Adanalı şehit var. O nedenle onları saygıyla, sevgiyle, rahmetle anıyoruz. Bu günün özelliği Şehitler Günü olmasıydı. Şehitler arasında ayrım yapılmaz. Az önce şehit aileleri ile bir arada olduk. Bir şehit babası, 15 Temmuz şehitleri ile diğer şehitler arasında fark yaratıyorlar dedi. Biz parlamentoya bir kanun teklifi verdik. Şehitler bizim şehidimizdir. En çok şehidi veren kentlerden birisi Adana'dır. Şehitler arasında, gaziler arasında ayrım yapmayın. Bugün geldiğimiz noktada, ülkemizin üzerine titriyoruz, bayrağımızın üzerine titriyoruz, İstiklal Marşımızın üzerine de titriyoruz. İstiklal Marşı'na hiç kimse söz edemez.

 

 

YORUMLAR 146
  • Adler 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Dünyada da ne kadara yüsüz var ya Ìnsanda diyemiyorum mälesef.
    Cevapla
  • Adler 6 yıl önce Şikayet Et
    Sefil Sefil Sende haklisin
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurtuluş savaşında cepheden kaçıp , sonra üstüne konanların partisi CHP , Afrin başarısının üstüne konmaya kalkmasın. Afrin'e girilmesine daha dün karşı çıkmamışmıydı. Kemal balık hafızalı olabilir ama biz değiliz.
    Cevapla
  • Namee 6 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet iç de ne yapmış onlara bakılacak Ülkede hala iç güvenlik meselesi var eğütüm saglık bitmiş yerlerde sürünüyor .....Fetö den masum halk madur siyasetciler nerede
    Cevapla
  • Hızır Bey 6 yıl önce Şikayet Et
    Boş adamsın vesselam kemal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”