Esed rejiminden Afrin hamlesi

Esed rejiminin Dışişleri Bakanlığı, Afrin konusunda BMGK'ya şikayet mektubu yazdı. Suriye'deki diğer ülkeleri görmezden gelen Rejim, Türkiye'nin savaş suçu işlediğini ve hemen Afrin'den çıkmasını istediklerini belirtti.

Esed rejiminden Afrin hamlesi
Esed rejiminden Afrin hamlesi
GİRİŞ 20.03.2018 03:11 GÜNCELLEME 20.03.2018 03:13
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Kimyasal ve ağır silahlarla kendi halkından, kadın-çocuk demeden yüz binlerce insanı katleden ve milyonlarcasını da vatanından ayıran katil Esed rejimi, BM'ye Türkiye'yi şikayet etti.

"SAVAŞ SUÇU" DİYENE BAKIN

 

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri ve Güvenlik Konseyi'ne iki mektup gönderen eli kanlı rejim, Türkiye'nin Afrin'deki operasyonlarını 'savaş suçu' şeklinde niteledi.

Esed rejiminin, Türkiye güçlerinin topraklarını "işgal" etmesini kesin dille kınadığını ve derhal çekilmesini talep ettiğini belirtti.

ESED'DEN KAÇAN 4 MİLYON SURİYE VATANDAŞI TÜRKİYE'YE SIĞINMIŞKEN!..

Esed rejiminin kimyasal silahlarından ve bombalarından kaçan yaklaşık 4 milyon Suriye vatandaşı Türkiye'ye sığınmışken, rejimin Ankara'ya "savaş suçu"ndan söz etmesi, pişkinliğin vardığı boyutu gözler önüne serdi.

YORUMLAR 117
  • Halil 6 yıl önce Şikayet Et
    Boyle manyak satilmis,kendi vatandasini mavheden bir devlet gormedim..Ulan Esad bozuntusu,halkina kimyasal silah atiyorsun,Kendi halkini bombaliyorsun,Rus,Amerika,Fransa,Almanya ve diger ulkeler Suriyeyi parcalamislar,bolusmusler sen kalkiyorsun seni kurtaran Turkiyeye veryansin ediyorsun,Dangalak Esad..
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimyasal ve ağır silahlarla kendi halkından, kadın-çocuk demeden yüz binlerce insanı katleden ve milyonlarcasını da vatanından ayıran katil Esed rejimi, BM'ye Türkiye'yi şikayet etmesini çok mantıksız buluyorum.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bizi babana şikayet etme gel yüzümüze söyle yemiyorsa babanı da al gel sizinlerin gücünüz fazla ise bizim de çanakkale zaferimizin gücü fazla
    Cevapla
  • kültigin noyan 6 yıl önce Şikayet Et
    olur yarın hemen çıkarız.
    Cevapla
  • gerçekler 6 yıl önce Şikayet Et
    eğer sen suçlu değilsen, çıkda avrupada bir ülkeye git bakalım esed efendi. anında tutuklanıyor musun tutuklanmıyormusun görürsün. onbinlerce insan senin yüzünden öldü. elinde kalan yerlerde parçalanacak. orasıda sana yar olmayacak. suriye halkını saf sanıyorsun ama diktayı yerle bir edecekler. yarından tezi yok kendi yandaşların sana karşı ayaklanacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler