Demokrat Parti'de bir istifa daha

DP lideri Mehmet Ağar ve Nüzhet Kandemir'in istifa kararlarının ardından Celal Adan, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

Demokrat Parti'de bir istifa daha
Demokrat Parti'de bir istifa daha
GİRİŞ 23.07.2007 12:38 GÜNCELLEME 23.07.2007 12:38
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Demokrat Parti'de Seçim sonrası deprem devam ediyor.. DP lideri Mehmet Ağar ve Nüzhet Kandemir'in istifa kararlarının ardından Celal Adan, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

Adan yaptığı yazılı açıklamada Demokrat Parti’nin baraj altında kaldığını hatırlatarak şunları söyledi:

“Başarının da başarısızlığın da yegane takdir edicisi millettir. Her zaman demokrasinin ve özgürlüklerin temsilcisi olmuş bir partinin yetkili makamlarına gelmek kadar buradan gitmek de milletin rızası ile mümkündür. Bu seçimlerde Demokrat Parti’nin barajın altında kalmasının nedenleri elbette tartışılacaktır, fakat tartışılamayacak gerçek, bu partinin sahip olduğu siyasi miras, gelenek ve her zaman Türkiye’nin çimentosu olarak oynayacağı önemli roldür” dedi.

Demokrat Parti’nin çizgisinin, doğru olduğunu ancak şartlar ve yaşanan çeşitli olayların milletle DP’nin buluşmasına engel olduğunu ifade eden Adan, şunları söyledi:

”Bu şartlar altında DP mirasının geleneğinin ve idealinin yeni bir değerlendirme ile yaşatılması, milletle kucaklaşmasının gelecek seçimlerde gerçekleşmesi çalışmalarına imkan tanımak amacıyla her zaman onur duyduğum, onur duymaya devam edeceğim genel başkan yardımcılığı görevinden istifa ediyorum.”

YORUMLAR 23
  • Baran BÜYÜKANIT 16 yıl önce Şikayet Et
    tehlike geçmedi !!!. ağar halaa Türkiye için bit tehdit unsuru..hernekadar istifa etsede \"susurluğu\" hatırlayın!!! karanlık ilişkiler , silahlar , faili meçhul cinayetler..çakal istifa edince kuzuya dönüşmez aksine çakal yine çakal olur...hemde tecrübeli bir çakal!!!
    Cevapla
  • Erkut ÇAKIR 16 yıl önce Şikayet Et
    yazık. eygidi ağar ey ne oldu morsmu oldun gördünmü türk halkının cevabını ama bu cevap yanlız sana değil tabi uzan baykal bahçeli özellikle cumhurbaşkanı sezere vede en önemlisi laiklik elden gidiyor diyenlere ne gidiyor gördünüzmü takatı hemde osmanlı tokatı
    Cevapla
  • hakan türkay 16 yıl önce Şikayet Et
    milletvekili adayları niye duruyor daha. mesela kayseri 1.sıra adayı il başkanı ilçe başkanları niyeeee duruyorsunuz kardeşim.basın istifaları milletimiz istemiyor işte sizleri...
    Cevapla
  • Fatih Kırac 16 yıl önce Şikayet Et
    batan geminin malları bunlar. Gemiyi önce kaptan terketti şimdide mürettebat gemiyi boşaltmaya başladı.O gemi Cumhurbaşkanlığı seçiminde su almaya başlamıştı batmadan bukadar dayanması bile mucize
    Cevapla
  • Lokman üzeyir 16 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Agar´in Gitmesine Cok Sevindim. Bu secimlerde her ne kadar irkciligi ön plana cikartan bir partinin meclise girmesi (ki MHP´nin böyle oy almasinda bence daha cok PKK´nin basarili secim öncesi propagandasi etkili oldu) biraz sevincime gölge düsürdü ama yinede halk iradesinden uzak bir masonik, derin devlet partisi olan DP barajin altinda kalmasi, ve Agar´in istifa etmesi beni cok sevindirdi. Bence tüm ülke icin cok güzel bir gelisme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar