CHP'de 4 MYK üyesi seçilemedi

CHP'nin 20 kişilik Merkez Yönetim Kurulu'ndan (MKY) 4 kişi parlamentoya giremedi. CHP'de iddialı isimlerin yanı sıra yöneticiler de hüzün yaşadı. CHP'nin 20 kişilik Merkez Yönetim Kurulu üyesi 4 vekil seçilemedi.

CHP'de 4 MYK üyesi seçilemedi
CHP'de 4 MYK üyesi seçilemedi
GİRİŞ 23.07.2007 13:38 GÜNCELLEME 23.07.2007 13:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Genel Saymanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Yıldız, Diyarbakır Milletvekili Mesut Değer, Muş Milletvekili Şerif Ertuğrul ve Tunceli Milletvekili Sinan Yerlikaya parlamentoya giremedi.

TUNCELİ ŞAŞIRTTI

CHP'nin her dönem en az bir milletvekili çıkardığı Tunceli'den bu kez vekil çıkaramaması şaşırttı. Tunceli 1'inci sıra adayı ve CHP MYK üyesi Sinan Yerlikaya, yaptığı açıklamada, 'Bir şey söylemek mümkün değil, dağdakilerin ve aşiretlerin getirdiği sonuç. Bölgesel olay. CHP, Tunceli'den ilk kez milletvekili çıkaramadı' dedi.

Tunceli halkına karşı bir burukluğunun olmadığını ifade eden Yerlikaya, 'Tuncelileri çok severim. Bu konuda seçmenlerimi yadırgamıyorum. Yanlız politika yapan bazı insanların duyguları yanlış yönlendirmelerine kızıyorum' diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • isyanım var 16 yıl önce Şikayet Et
    mahmut yıldız. iyiki çıkmadı halen kadın kolları açılışındaki konuşması aklımda işte urfalılar boşunamı şanlıyız:)))))))))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam