Prof: Verimli: Liderin istifa etmesi iyi

Prof.Dr. Arif Verimli, kaybeden liderlerin demokrasinin sonuçlarına katlanmasini tavsiye etti ve “Kaybeden liderin gerçekten psikolojik destek almalarında fayda var. Kaybeden liderler istifa ederlerse taraftarlarına moral kazandır” dedi.

Prof: Verimli: Liderin istifa etmesi iyi
Prof: Verimli: Liderin istifa etmesi iyi
GİRİŞ 23.07.2007 14:07 GÜNCELLEME 23.07.2007 14:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

22 Temmuz seçimlerinden mağlup ayrılan siyasi parti liderlerinin ruh haline ilişkin açıklama yapan Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Arif Verimli, herkesin demokratik sonuçlara katlanmak zorunda olduğunu belirterek, 'olgun demokrasilerde olduğu gibi seçimin kaybeden liderlerin istifa etmesi gerektiğini' söyledi.


Verilmi, istifaların partililere biraz daha moral kazandıracağını kaydetti.
Partilerin kadro ve program yenilemesi ve nerede hata yaptıklarına bakmaları gerektiğini vurgulayan Verimli, kaybeden liderlerin de ruh hallerinin biraz olsun düzelebilmesi için psikolojik destek almalarında fayda olacağını söyledi.


Verimli, başarılı olamayan liderlerin kamuoyu karşısına çıkmamalarını da 'Kaybedenler üzüntü içerisinde olunca kızgın ve öfkeli taraftarın karşısına çıkmak istemeyebilirler. Özellike üzüntü şok dalgasını üzelerinden attıktan sonra her halde düşünürler' şeklinde değerlendirdi.


(ANKA)

YORUMLAR 2
  • mesut basar 16 yıl önce Şikayet Et
    deniz bykalmı?. sizce deniz bykalın istifa etmesi mümkünmü? ayrıca deniz bykalla lider demek sizce diğer gerçek liderlere geçmiş liderlere hakaret olmuyormu?yoksa liderlik kavramımı değişti:-)soruma cevap verecek bir chpli veya onun etekleri altına saklanmış mhpli varmı
    Cevapla
  • Mahmut Bütün 16 yıl önce Şikayet Et
    ?. haydi rodosa sn baykal kim tutar seniiii
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?