MHP'den 22 isim yeniden Meclis'te

Milletvekili seçiminde kesin olmayan sonuçlara göre, 21. dönemde TBMM'de yer alan Milliyetçi Hareket Partisi'ne mensup 22 milletvekili, 23. dönemde de TBMM'ye girmeye hak kazandı.

MHP'den 22 isim yeniden Meclis'te
MHP'den 22 isim yeniden Meclis'te
GİRİŞ 23.07.2007 14:16 GÜNCELLEME 23.07.2007 14:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Barajı aşamadığı için 22. dönemde TBMM'de temsil edilemeyen Milliyetçi Hareket Partisi'nde, Genel Başkan Devlet Bahçeli 21. dönemde olduğu gibi 23. dönemde de Osmaniye milletvekili olarak Meclis'te yer alacak.

Dün yapılan seçimlerde 71 milletvekili çıkaran MHP'de, Genel Sekreter Cihan Paçacı Ankara'dan, Genel Sekreter Yardımcısı Recai Yıldırım Adana'dan, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Şandır Mersin'den, Sabahattin Çakmakoğlu Kayseri'den, Oktay Vural İzmir'den, Faruk Bal Konya'dan seçilerek meclise girmeye hak kazandı.

Yeni dönemde meclise yeniden "merhaba" diyecek 21. dönemin MHP'li diğer milletvekilleri şöyle:

"Abdülkadir Akcan (Afyon), Bekir Aksoy (Ankara), Tunca Toskay (Antalya), Ertuğrul Kumcuoğlu (Aydın), Ali Uzunırmak (Aydın), Süleyman Turan Çirkin (Hatay), Meral Akşener (İstanbul), Ahmet Kenan Tanrıkulu (İzmir), Hasan Çalış (Karaman), Mehmet Serdaroğlu (Kastamonu), Osman Durmuş (Kırıkkale), Cumali Durmuş (Kocaeli), Mustafa Enöz (Manisa), Metin Ergun (Muğla) ve Reşat Doğru (Tokat)"

Öte yandan Başkanlık Divanı üyesi ve Genel Başkan Yardımcıları Atila Kaya İstanbul'dan, Mehmet Ekici Yozgat'tan, Metin Çobanoğlu Kırşehir'den, Genel Muhasip Ümit Şafak İstanbul'dan, Genel Sekreter Yardımcısı Emin Haluk Ayhan Denizli'den milletvekili seçilerek ilk kez TBMM'ye girecek.

MHP'de Genel Başkan Yardımcıları Ali Işıklar ve Murat Şefkatli, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez ve Genel Muhasip Yardımcısı Mehmet Nacar milletvekili olabilmek için yeterli oyu alamadı.

YORUMLAR 1
  • volkan yasar 16 yıl önce Şikayet Et
    o vekil var mı. bu sayılanlar arasında basörtüsünün cözümü basları acmaktır diyen aday var mı? bir tane daha vardı imamı maturidiye laf atan.neden bu tür kişileri aday gösteriyorsunuz bırakın sol partiler aday göstersin.sag sol birbirine girmiş.kimin ne oldugu belli degil.akpartide de mhp de de chpde de öyle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!