Bakan Zeybekci'den Tavas'ta anlamlı ziyaret

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'deki temaslarının ardından çocukluk yıllarında annesi ve basası tütün tarlasında çalışırken, kendisine bakan 106 yaşındaki Fatma Kozalı'yı Yaşlılar Haftası kapsamında ziyaret etti.

Bakan Zeybekci'den Tavas'ta anlamlı ziyaret
Bakan Zeybekci'den Tavas'ta anlamlı ziyaret
GİRİŞ 25.03.2018 03:20 GÜNCELLEME 25.03.2018 03:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Denizli'deki programının ardından Tavas ilçesine geçen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Sarıabat Mahallesi'nde yaşayan ve çocukluk yıllarında kendisine bakan 106 yaşındaki Fatma Kozalı'yı evinde ziyaret etti.

Yaşlılar Haftası kapsamında Kozalı'yı ziyaret eden bakan Zeybekci, anne ve babasının Pınarlar'dan Sarıabat Mahallesi'ne tütün tarlasında çalışmak için geldiğini, 3 yaşlarındayken Fatma Kozalı'nın kendisine baktığını söyledi.

Kozalı'ya anne şefkatiyle yaklaşan Zeybekci, sık sık sarılıp ihtiyacının olup olmadığını sordu. 3 çocuk 46 torun sahibi olan ve gözleri az görmeye başlayan Kozalı, bakan Zeybekci'nin ziyarete gelmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Mavi kara deniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam olmak için zengin olmak gerekmiyor , adamlık adam gibi gelir adam gibi gidersen adamsın , oluru da bu, reklama luzüm yok yani.derim ben...negüzül işte seni bakmış kollamış belki cocuklarından ayırmamış ,neneeeuv bi şeye ihtiyacın var mi görmüyormusun be adam varmı yok mu , bu elleri öpülecek Osmanlı ninemiz senden ne isteyebilir öp da dur işte.
    Cevapla
  • .n. 6 yıl önce Şikayet Et
    Duası yeter...
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Brawo, unutmayalimki, unutulmuyalaim . Allah yardimcimiz olsun, sakin duygulanmayin sizinde mutlaka bir yerde birileriniz yaslilariniz varrrrr, hemen gidin ziyarete? Bakanimizda bize öncü olmus olsun iste böyle yaw...
    Cevapla
  • mehmet nezir aygün 6 yıl önce Şikayet Et
    yüce mevlam yarveyardımcıları olsun bazı şahıslara örnek olsun
    Cevapla
  • Akın 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun, bize böyle yöneticiler lazım, duygulandım.
    Cevapla
  • Muhammed Kūrşat 6 yıl önce Şikayet Et
    Nihat beyle ilk tanişmam zūrih hilton otelde UETD başkanlarina rozet taktiği gūn tanitim.Kendim Denizliliyim kendileri yillarca Denizlimize belediye başkanliğinda cok hizmet etti.her izin sezonunda gittimde insanlarin hayir duasini aldiğini söylerlerdi.Rabbim yar ve yardimcisi olsun Nihat abimin.ben abi diyorum.ben öksūz būyūdūm hayatta 3 kişi dava abim.oldu Tayyip bey Muhsin yazicioğlu ve Nihat abim.zūrohden Allahin selamiyla selamlarim.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    beni evlat etsene , hiç birşeyim yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'