"Kılıçdaroğlu artık psikolojinin konusu"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türk siyasetinin çok ağır bir mitomani vakasıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, "Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil psikolojinin konusudur." ifadelerini kullandı.

"Kılıçdaroğlu artık psikolojinin konusu"
"Kılıçdaroğlu artık psikolojinin konusu"
GİRİŞ 27.03.2018 15:42 GÜNCELLEME 27.03.2018 16:12
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısındaki sözlerine yanıt verdi. Ünal, "Kılıçdaroğlu artık siyasetin değil psikolojinin konusu. Siyaset ağır mitomani vakasıyla karşı karşıya" dedi. 

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak, "Buradan ilk kez FETÖ'nün bir numaralı siyasi ayağı, Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır diyorum. FETÖ'nün bir numaralı sanığı Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden zattır. Versin mahkemeye ispat edeceğim. Ne istedin de vermedik diyeceksin. Vali, kaymakam, general, rektör her şeyi verdin. Toprak verdin, üniversite verdin. Siyasi ayağı sensin arkadaş." demişti.

 

 

 

YORUMLAR 20
  • Acılı Adana 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben olaya farklı bakıyorum. Kemal'lin acısı büyük. Elinden bir şey gelmiyor. PKK'ya inen darbeleri vücudunda hissediyor. Çok şehit beklediği Afrin düştü, istediği olmadı. Sıra Mümbiç'te. Kemal savunma yapıyor tam bir Fetö taktiğiyle.
    Cevapla
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle, adam sanki şizofren. Onun akıl hocası Gülen de Şizofren. Bunlar hep hasta, Sayın Mahir Ünal tam teşhisi koydu, evet evet Kılıçdaroğlu psikolojik bozukluk yaşıyor. Bu kadar yalan atmaktan sınır tanımayan, bir saati öbür saati tutmayan, sanki kendinde değil gibi davranışları normal değil. Evet tam manasıyla adam ruh hastası, tedaviye ihtiyacı var.
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Prof. fr. Nevat TARHAN hoca, size iş çıktı ama netameli birşeye benziyor. Kolay gelsin hocam...
    Cevapla
  • Yorgun adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Orhan babanin bakir koyden mektup var sarkisini tavsiye ederim kiyak kafa yapiyor
    Cevapla
  • EYT MAĞDURU 6 yıl önce Şikayet Et
    eyt liler büyük bir oy potansiyeli unutmayın mahir bey dikkate alın derim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı