Ukrayna Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor

Ukrayna Dışişleri Bakanı Pavel Klimkin, 30 Mart'ta Türkiye'yi ziyaret edecek.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor
Ukrayna Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 27.03.2018 21:43 GÜNCELLEME 27.03.2018 21:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Ankara'da temaslarda bulunacak olan Klimkin, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'yla birlikte Türkiye-Ukrayna 6. Ortak Stratejik Planlama Grubu toplantısına başkanlık edecek.

Türkiye-Ukrayna Üst Düzey İşbirliği Konseyi'nin alt komisyonu niteliğindeki Ortak Stratejik Planlama Grubu toplantısı sırasında ikili ilişkileri geliştirme ve farklı alanlardaki işbirliğini pekiştirme konuları ele alınacak.

Toplantının gündeminde Ukrayna'nın doğusunda çatışmaların yaşandığı Donbass bölgesindeki son durumun yanı sıra güncel bölgesel ve uluslararası sorunlar da yer alacak.

YORUMLAR 2
  • Kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Ukraynadan fuze teknolojisi ve diğer askeri teknolojileri almamızı abd engelledi. Bunların gizlice transferi de görüşülebilir.
    Cevapla
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Ukrayna dostlugu,çocuklarimizin çocuklarina fayda sagliyabilecek durum! Ukrayna nin dogusundan,karadenizin kuzeyinden bir kazakistan baglantisi kirim in kurtarilmasi nin yani sira,rusyanin karadeniz baglantisi rusyanin sonu olur ama biz türkler bu kalleşligi rusyaya karşi hiç bir zaman yapmayiz,bir düşünme hayali!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den 'Eurofighter' çıkışı: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu