İşte Bahçeli'nin masasındaki anket

2019 seçimleri öncesi elindeki verileri açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı, ittifak oylarının yüzde 60'a ulaştığını açıkladı.

İşte Bahçeli'nin masasındaki anket
İşte Bahçeli'nin masasındaki anket
GİRİŞ 31.03.2018 09:49 GÜNCELLEME 31.03.2018 09:50
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında yapılan görüşmelerin ardından AK Partil ile MHP arasında Cumhur İttifakı'nın kurulmasında mutabık kalındı.

2019 yılında yapılacak seçimlere birlikte girmeye hazırlanan iki parti, bir yandan da kamuoyu yoklamaları yaptırmaya başladı.

 

 

İTTİFAK OYLARI YÜZDE 60

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak oylarının yüzde 60'a ulaştığını açıklamasından sonra MHP'den bu rakamları doğrulayan açıklamalar geldi.

CNN Türk canlı yayınına konuk olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Cumhur İttifakı'nın oylarının yüzde 60 seviyesinde olduğunu ifade etti.

YORUMLAR 55
  • Ulkucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimse ulkuculer suraya buraya oy verecek nutuklari atmasin biz 3 Hilale oy veriyoruz bahceliye degil asla baska partiyede degil. Kafamiz karisik
    Cevapla
  • M.Bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Kafamız karışık değil; parti için 3 Hilal, başkanlık için sn.Erdoğan.
    Cevapla
  • ÜLKÜCÜ ADAM 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu zor günlerde komünistlere inat Ülkücüler Erdoğan'ın yanında yer alıyor.Diriliş başladı...
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence yüzde 57 cıvarı alır bi ara oylar çok düşmütü pkk temizliğinden dolayı arttığını düşünüyorum
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    mhp lilerin bu ittifaka oy vereceklerini sanmiyom.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Vermemeleri için hiçbir neden yok.Çünkü bu ittifak devletimizim , milletimizin geleceği ve gelecek nesilleri için çalışıyor.Chp ise tek partili dönemin bittiği günden bu güne iktidar olamadığı için kuduruyor.
    Cevapla
  • Kizil elma 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence tam tersi bundan böyle iki parti birlesilmeli Akp de Mhp gibi Vatan Millet diyorsa gerisi tefaruvat x party y parti hic fark etmez ülkücüler vatan icin calisiyorlar .Bundan böyle yolculuk vatan icin degil KIZIL elma icindir .
    Cevapla
  • Bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen oy vereceklerini sanma sen verecek misin şöyle başkalarının görüşüne ipotek koyamazsın herkes ak parti mhp ittifak yapınca ne olduysa paranoyaklaştı yok ittifak kazanmaz yok şu yok bu İttifak olunca baya dertlenmişsin anlaşılan hemen başkalarının vereceği kararı açıklama hissine kapılmışsın.
    Cevapla
  • Mb.. 5 yıl önce Şikayet Et
    Hdp ittifakına mı verir???
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız seçimi kazanacaktır. Fakat ilk turda yuzde 50 yi geçemiycek. Saadet Partisi Abdullah gülü aday göstercek. Chp Meral Akşeneri aday göstercek. Hdp de kendi adayını bulacaktır. Akparti ilk tur Abdullah gül ve Meral Akşener faktöründen dolayı sağ seçmenden oy kaybedecektir. İkinci tura ise oyları en yüksek iki parti kalacaktır. Akparti ve Chp. Bu defa sağ seçmen Hdp ve Chp den dolayı Akpartiye oy verecektir. Biraz zor olacak ama Cumhurbaşkanımız kazanacaktır.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Gül'ü aday gösteren baştan kaybeder.
    Cevapla
  • İlk turda Reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen rüya görmeye devam et.Recep Tayyip Erdoğan ilk turda kemiksiz kazanacak.Abdullah Gül % 0.08 oy almış bir partiden aday olmaz;Reis'e karşı ben de adayımı ölse demez.Hakan Bayrakçı isimli anketçinin atmasyon senaryolarını çok dinlemişe benziyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir