Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gecikmenin bedelini ödedik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Başakşehir 6. Olağan İlçe Kongresi'nde, "Bir gemi geldi, yalıya girdi. Gecikmenin bedelini ödedik." ifadeleriyle Kanal İstanbul projesine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gecikmenin bedelini ödedik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gecikmenin bedelini ödedik
GİRİŞ 14.04.2018 17:56 GÜNCELLEME 14.04.2018 19:43
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Dünyada hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir. Yapacak çok işimiz var. AK Parti'nün yorulmasını bekleyenler şimdiye kadar hep hüsrana uğradılar. izim saldırılar karşısında geri adım atacağımızı, yılacağımızı düşünenler, yanılmaktan bir türlü usanmadılar.

BİR KEZ DAHA SANDIĞA GÖMECEĞİZ

AK Parti'yi engellemek için kırk takla atanlar, ilke, ahlak, değer, ne kadar kutsal varsa hepsini de ayaklar altına alanları evelallah bugüne kadar bozguna uğrattık, bundan sonra da bozguna uğratacağız. Medya operasyonlarıyla milletten, hayattan, Türkiye'nin gerçeklerinden kopuk, üç beş köşe yazarının gaz vermesiyle iktidar hayali kuranları inşallah bir kez daha sandığa gömeceğiz

GECİKMENİN BEDELİNİ ÖDEDİK

Afaki sözlerle milletimizinden oy toplamanın peşine düşmedik, sırf birkaç oy daha fazla alacağız diye ülkemizin geleceğini ipotek altına alan popülist söylemlere prim vermedik, hele hele anamuhalefet gibi siyaseti yalan ticaretine asla çevirmedik.Hedefimiz Kanal İstanbul'u da bu yıl içinde süratle başlayarak, Karadeniz'i Marmara'ya bağlayacağız. Bu gecikmenin bedelini gördünüz değil mi, ne oldu gecikmenin bedeli? Bir gemi geldi, yalıya girdi. Gecikmenin bedelini ödedik.

YORUMLAR 19
  • İnsan Hakları 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin bir ferdi olarak şunu söylüyorum:2013 yılında da söylediğim gibi eğer dünya buna sessiz kalnayip mudalede bulunsaydı bu kadar günahsız insanın kanına girilmeyecekti.Bu dünya tüm insanlığa emanettir,unutmayalım bunu.Mazlumun dini,ırkı,mezhebi olmaz.Ve mazlumlumların sessiz çığlığını duyan bunun hesabını hepimize sorar.
    Cevapla
  • hissiyat 6 yıl önce Şikayet Et
    yanilmiyorsam montro bogazlar sozlesmesinden kaynakli bogaz gecislerinden gumruk vergisi ya da diger vergilerde indirim yapmak zorunda kaliyoruz...ve yahutta almiyoruz...kanal istanbul gelirse montro da fesholur ve takir takir para akar ulkeme...bence bir an once yapilmali...
    Cevapla
  • enver 6 yıl önce Şikayet Et
    bir kanalda Çanakkale ye girmeden, Şarköy ü geçince saros körfezine gerekli...
    Cevapla
  • Hidir BUDUR 6 yıl önce Şikayet Et
    MAIDE ; " Yahudileri ve Hristiyanlari dost edinmeyin. Onlar birbirinin dostudur. KIM Onlarla dost olursa O da onlardandir...!!!???
    Cevapla
  • Furkan 6 yıl önce Şikayet Et
    menfaaat menfaatt bizde biliyoruz. yarım hoca seni , cımbızla çekip buraya yazmakla olmuyor bu işler
    Cevapla
  • tebrik 6 yıl önce Şikayet Et
    Su an anadoluda yasayan milyonlarca vatandas olarak tek sikintimiz kanal istanbulun yapilmasi.
    Cevapla
  • erdoğan... 6 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu'da neyiniz eksik nankör millet
    Cevapla
  • Battal 6 yıl önce Şikayet Et
    Peki o gemi tanker olsaydi ve carpmadan sonra patlayip binlerce cana mal olsaydi buraya nasil bir yorum atardin merak ettim...
    Cevapla
  • tahir 6 yıl önce Şikayet Et
    panama kanalı panamanın gelirinin yarısından fazlasını sağlıyor. bu kanalın yıllık kazancı panama kadar olacak. sence bu yeterli değil mi.
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    :))) evet o da yapılırsa ölsek de gam yemeyiz.
    Cevapla
  • gelecek 6 yıl önce Şikayet Et
    senin gözlerin sen istemediğin halde ,havaalanı,yollar okullar üniversiteler hastaneler in daha nice hizmetlerin yapıldığını görmüyor.geçmişte yapılan anlaşmalarla istanbul boğazından geçen gemilerden geçiş parası alamıyoruz.bak panamaya süveyşe milyarlarca dolar geçiş ücreti alıyorlar.işte kanal istanbuldan geçiş ücreti alacağız.yıllık milyar dolarlar alınacak.üstelik enerji üreten kanal olacak.anadolulu ariftir.sen anadoluluya benzemiyorsun.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik bir yorum tam kemal ağzi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Togg CEO'su Karakaş yeni model T8X için tarih verdi