Operasyonda İngiltere Rumların kalbini kırmış

Esed rejimine yönelik operasyona 4 adet Tornado uçağı ile katılan İngiltere, Güney Kıbrıs’taki Akrotiri Üssü’nden başlattığı harekâta ilişkin Rum Yönetimi’ne herhangi bir bilgi vermedi. Bu tavır Rumları hayal kırıklığına uğrattı.

Operasyonda İngiltere Rumların kalbini kırmış
Operasyonda İngiltere Rumların kalbini kırmış
GİRİŞ 15.04.2018 05:15 GÜNCELLEME 15.04.2018 05:17
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Suriye'de Esed üslerine yönelik ABD'nin başını çektiği operasyona 4 adet Tornado uçağı ile katılan İngiltere, Güney Kıbrıs’taki Akrotiri Üssü’nden yaptığı harekâta ilişkin Rum Yönetimi’ne herhangi bir bilgi vermedi.

RUMLAR GÜCENDİ: BİZE BİLGİ VERİLMEDİ

 

 

Londra’nın bu davranışı Rumları gücendirdi. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, “Bize herhangi bir bilgi verilmedi” açıklaması yaptı.

"İLK ANDAN BERİ İZLİYORUZ AMA HABERİMİZ OLMADI"

Hükümet sözcüsü Prodromos Prodromou, “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin yetkilileri durumu ilk andan beri izliyor ama bize herhangi bir ön brifing verilmedi. GKRY bu operasyona herhangi bir şekilde de dahil olmadı” dedi.

YORUMLAR 30
  • BABA 6 yıl önce Şikayet Et
    Sözde rum yönetimi .aslı İngiltere üs bölgesi.Rumlar orada sadece maşa.Devletleride uydurma devlet.
    Cevapla
  • zabit 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay be tek aseletli ülke bizmişiz eee onun için tüm dünya bize karşı oynuyor
    Cevapla
  • Özgür 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bir de Akdeniz petrol ve doğalgazının sahibi zannediyorlar kendilerini. AB hiç değilse borcunuz için sömürür onları, size koklatmaz
    Cevapla
  • HAKİM 6 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrıs ta İngilizlerin üssü ne işi var . İngilizler Tabiki Doğu Akdenizi avucunun içinde tutmak için Kıbrısın güney bölümündeki bazı yerlerini işgal etmiştir. Ve buralara üs kurmuşlardır......Üçlü kardeşlerin bu Askeri üslerin yakınlığı sayesinde Suriyeye hava harekatı düzenlemişlerdir.Bu harekatta ne kadar insan öldüğü bilinmiyor.Gövde gösterisi belki şahane olabilir.Ama Batılı düşmanlığı katve kat artmıştır.Birgün gelir füzeleri kendi başlarında patlar inşallah.......
    Cevapla
  • Erk 6 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrıs Rum Kesimi adlı sözde devlet diye tanımlanan ülkenin esasen tarihi Türk topraklarının rumlar tarafından işgal edilmesi sonucu oluştuğunu Ingiltere'de bildiği için kaale dahi bu sözde devleti alma gereği duymuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?