Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kitabımızı kaleme alıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uluslararası siyasette edindiği tecrübeyi kitaplaştıracağını belirterek, “Bu noktada epeyce tecrübe edindik, hakikaten kitabımız oluşuyor. İnşallah bu iş bittiğinde bunları kaleme alacağız. Gerçekleri daha çok ortaya koyacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kitabımızı kaleme alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kitabımızı kaleme alıyoruz
GİRİŞ 16.04.2018 13:14 GÜNCELLEME 16.04.2018 13:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen Global Girişimcilik Kongresi'ne katıldı. Kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasi anlamdaki tecrübelerini yazdığı kitabından bahsetti. Erdoğan “Siyasi noktada epeyce tecrübe edindik, hakikaten kitabımız oluşuyor. İnşallah bu iş bittiğinde bunları kaleme alacağız. Gerçekleri daha çok ortaya koyacağız. Tecrübe edilmiş olarak ortaya koyacağız. İstiyoruz ki dünya bunları girişimci ruhunda çok farklı şekilde yoğursun." dedi.

YORUMLAR 2
  • kalem 6 yıl önce Şikayet Et
    kitap yazmanıza gerek yok reis bütün söylemleriniz yutupda var bütün siyasilerin dün ne demiş ,bugün ne yapıyor hepsi var :)
    Cevapla
  • Nedamet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır Turkiyenin tecrubeli siyasetcilere ihtiyaci var ve bu kitab hayati tecrubelerle gecmis birinin kaleminden cikmasi gelecek siyasi nesiller adina onemli bir boslugu dolduracak ve rehber olacaktir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler