AK Parti, Erdoğan'ın oy oranını açıkladı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, en son yaptıkları anketin sonucunu açıkladı. Ünal, "Son ankette cumhurbaşkanımızın oyu yüzde 55,6 gözüküyordu" dedi.

GİRİŞ 19.04.2018 13:45 GÜNCELLEME 19.04.2018 15:41
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Son anketimizde Cumhurbaşkanımızın oy oranı yüzde 55.6. Mayıs ayının 15'i gibi kampanya süreci başlar. Sayın Başbakanın ve Cumhurbaşkanının katıldığı büyük mitinglerimiz olacak." dedi.

AK PARTİ OLARAK SEÇİME HAZIRIZ

 

 

AK Parti olarak her şekilde seçime hazırız. Bu seçimin diğer seçimlerden bir farkı var. Çünkü bu seçim cumhurbaşkanlığı ile milletvekili seçimlerinin bir arada gelişeceği, artık seçim beyannamelerinin bizzat cumhurbaşkanı adayı tarafından ilan edilecek bir süreç oluşturuyor.

Şu anda Sayın Genel Başkanımızın başkanlığında cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi çalışmaları için uyum üst komisyonu çalışmaları başladı. Nihai çalışmalarımızı 19 Nisan'da Sayın Cumhurbaşkanımıza sunacağız demiştik. Sayın Cevdet Yılmaz'ın sunumuyla bu toplantı başladı.

Biz geçmişte seçimlerden alıkonulmak istenen, genel başkanı yasaklanmış, partisi kapatılmak istenmiş, demokrasi dışı müdahalelerle önü kesilmek istenmiş bir gelenekten geliyoruz. Seçime girmek için yasalarla belirlenmiş koşulları taşıyan partilerin seçmenin karşına çıkmasından yanayız.

SON ANKET

Son anketimizde Cumhurbaşkanımızın oy oranı yüzde 55.6. Mayıs ayının 15'i gibi kampanya süreci başlar. Sayın Başbakanın ve Cumhurbaşkanının katıldığı büyük mitinglerimiz olacak."

YORUMLAR 75
  • Eyt.maduru. 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam.tamam.
    Cevapla
  • Adam gibi Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Seçimi Erdogan kazanırsa, Küresel gücler CHP'den destegini çekecek ve gelecek Yıl için önceden hazırlanan Ekonomik Kaos (€ / $ uyruklu) Olmayacak !!
    Cevapla
  • zzz 6 yıl önce Şikayet Et
    oyumuz duamız kalbimiz akparti için bunlarda önemlisi vatanın milletin devletin geleceği akp dir R.T.E. dır bunu dost ve düşman herkes biliyor.
    Cevapla
  • Mustafa Türkmen 6 yıl önce Şikayet Et
    Hükumet düşmanı provakatör ne çok istiyorsunuz ekonomik kiriz çıkmasını değil mi? Küresel güçlerde tam da bunu hedefliyor onlarında sizinde Erdoğan'ı devirmek için tek şansınız bu. Ama bu baskın seçim tüm planlarınızı bozdu pek belli etmiyorsunuz ama panik halindesiniz. seçimden sonra küresel güçlerin tüm planları bozulacak güzel bir Osmanlı tokatı geliyor.
    Cevapla
  • Eyt mağdurları 6 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomik kıriz içinde yüzüyoruz.
    Cevapla
  • Sefer 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz hangi galaksidensiniz?ne zaman bitecek bu dış mihraklar
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Reisin oyu %55 , Ak Partinin ise %45
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak