MHP'den seçim kitabı

MHP, seçim çalışmaları kapsamında "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine Geçiş Süreci" adlı kitap bastırarak teşkilatlarına gönderdi.

MHP'den seçim kitabı
MHP'den seçim kitabı
GİRİŞ 20.04.2018 14:50 GÜNCELLEME 20.04.2018 15:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MHP'de, 24 Haziran'da yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi çalışmalarına hız verildi.Bu kapsamda partide, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine Geçiş Süreci" isimli 3 ciltten oluşan kitap bastırılarak teşkilata dağıtıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 16 Nisan 2017'den sonra TBMM Grup toplantılarında yaptığı konuşmaların yer aldığı kitapta, yeni sistemin neden desteklenmesi gerektiği anlatılıyor. Teşkilatın sistemi vatandaşa anlatması amaçlanıyor.

 

 

Bahçeli, kitap için yazdığı ön sözde, bundan sonraki süreçte "kutuplaşma yerine kucaklaşma, kavga yerine konuşma, kaynama yerine kaynaşma, içe kapanma yerine dışa açılma"nın esas olması gerektiğini vurgulayarak, Türk siyaseti ve siyasi partilerin, geleneksel çatışma dinamiklerinden, yıllarca birikmiş uzlaşmaz çelişkilerden, akıl körlüğüne işaret eden yel değirmenleriyle cebelleşmekten artık kaçınması gerektiğinin altını çiziyor. 

YORUMLAR 3
  • rtedb 5 yıl önce Şikayet Et
    behçeli ile bir yere varılmaz. kadrom yok ben yapamam ben esemem vb. olumsuzluklarla dolu adamın kendine bile güveni yok. mhp yi ikiye böldü. millet ne bekleyecekhiç bir şey fos. sadece kendini düşünen. çıkarı için çığırtkanlık yapan seçimde sandığa gömecek millet
    Cevapla
  • erdem değer 5 yıl önce Şikayet Et
    vatansever adam! akp'den bile daha çok daha canla başla sistemin anlaşılması ve işlemesi için çalışıyor. ülkenin gerçek sahibi olmak da zaten bunu gerektiriyor. Allah MHP'yi ve başbuğ Bahçeli'yi başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • diyarıbekir 5 yıl önce Şikayet Et
    AMİN,AMİN,AMİN senin ğibi temiz yürekli kardeşlerimizide yanımızda,eksik etmesin Allah Razı olsun.HER ZAMAN 1. TERCİHİM ////M.H.P////MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ/// olmuştur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı