Başbakan'dan sert sözler: Tepelerine çökeriz!

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de yaptığı konuşmada, " Kardeşliğimizi devletimizi, bayrağımızı çekemeyenler ne yaparsa yapsın Afrin'de yaptığımız gibi, El-bab'ta, Gabar'da, Hakurk'ta yaptığımız gibi tepelerine çöküp derslerini veririz" dedi.

GİRİŞ 22.04.2018 12:52 GÜNCELLEME 22.04.2018 14:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan'ın konuşmalarından satır başları şöyle

Aziz milletimizin istiklal mücadelesinde gösterdiği kararlılık bugün, daha çağdaş bir Türkiye için yaptığımız çalışmalarda da geçerlidir. 23 Nisan Türkiye'nin ilk resmi bayramıdır. Çocuklarımıza bu bayramımızın anlamını daha iyi anlatacağız, özellikle ülkemize yönelik bölücü, yıkıcı faaliyetler karşısında nasıl davranmaları gerektiğini anlatacağız. Ay yıldızlı bayrak altında yaşayan tüm vatandaşlar bilsin ki, ne alçak FETÖ kalkışması ne de bu vatanı bölmek isteyen hainlerin girişimi, ne de kahramanlarımızın yaptıkları asla unutulmayacaktır. Bunun için de birbirmize daha çok kenetleneceğiz, birbirimizi daha çok seveceğiz, bir olacağız beraber olacağız, birlikte Türkiye olacağız.

TEPELERİNE ÇÖKÜP DERSLERİNİ VERİRİZ

Her zaman söylediğim bir şey var, bizim geleceğe bakmamız lazım, gelecek bilgi toplumunda gelecek teknolojide, bilgi toplumu olmak yetmez aynı zamanda ilgi toplumu da olmalıyız. Çekirdek ailemizden başlayarak, çevremizle daha çok ilgileneceğiz, onların sorunlarına daha çok duyarlı olacağız, empati yeteneğimiz güçlü olacak. Bu topraklarda yaşayan tüm kişileri kardeşimiz bileceğiz. Ülkemizin düşmanları bellidir. Ay yıldızlı bayrağımıza karşı çıkanlardır, ayrımcılık yapmaya kalkanlardır. Kardeşi kardeşe kaldırmak isteyenlerdir, kardeşliğimizi devletimizi, bayrağımızı çekemeyenler ne yaparsa yapsın Afrin'de yaptığımız gibi, El-bab'ta, Gabar'da, Hakurk'ta yaptığımız gibi tepelerine çöküp derslerini veririz. Bu bayrağı, bu ezanı indirmeyiz.

FETÖ'CÜLER TEK TEK HESAP VERİYOR

 

 

15 Temmuz gecesi hainler TBMM'yi bombaladılar, o gece milletin temsilcileri üzerine bomba mermi yağarken vatandaşlar kahramanca direndi ve darbeye karşı çıktılar, o gece bombalara meydan okuyan hem İzmirli hem de tüm vekillerimize şükranlarımı sunuyorum. İşte şimdi o darbeci FETÖ'cüler tek tek hesap veriyor."

 

YORUMLAR 4
  • izmir 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakanım izmir için 35 projemiz var diyordunuz??acaba bunların hangisini gerçeklestirdiniz..denize köprü yapılacaktı..fakat yapilmadi..
    Cevapla
  • mcb 5 yıl önce Şikayet Et
    eğer belediye başkanı olsaydı..maalesef bende bir izmirli olarak üzülüyorum..
    Cevapla
  • EYT MAĞDURU 5 yıl önce Şikayet Et
    eyt yi çözün sayın başbakan
    Cevapla
  • ..... 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah probleminiz her neyse giderilir, halolunur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak