CHP'de İyi Parti çatlağı!

CHP ve İyi Parti anlaştı, 15 CHP'li vekil istifa ederek İyi Parti'ye geçti. Gelişmeler üzerine CHP içinde çatlaklar oluştu. Bazı vekiller İYİ Parti ile anlaşmadan rahatsız oldu.

GİRİŞ 22.04.2018 14:42 GÜNCELLEME 22.04.2018 14:43
Bu Habere 189 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün gizlice yaptığı görüşmede, İYİ Parti'nin seçime girebilmesi için kafa kafaya verip bir B planı tasarladığı ortaya çıktı.

İYİ Parti'nin seçime girebilmesi için ihtiyacı olan 15 vekili CHP takviye etti. CHP'li 15 vekil CHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçti. (Seçime girebilmek için 20 vekil gerekiyor. İYİ Parti'nin hali hazırda 5 vekili bulunuyor.)

 

 

PARTİ İÇİ ELEŞTİRİLER BAŞLADI

CHP seçmeni kadar CHP'li vekilleri de şaşırtan duruma İlhan Cihaner'den önce ironik bir çıkış geldi. Cihaner, bu çıkışın hemen ardından da CHP tüzüğünden eşitlik ve dürüstlük ilkesini de sosyal medya hesabından paylaşarak 15 vekil transferinden rahatsızlığını gözler önüne serdi.

CHP PARAMPARÇA

Erken seçim kararının ardından CHP'li Öztürk Yılmaz ve Didem Engin'in ayrı ayrı cumhurbaşkanlığı adaylıklarını açıklamaları parti içindeki bölünmenin diğer işaretlerinden...

YORUMLAR 189
  • Mustafa Menfaatlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan ve Bahçeli,Bu transferler için CHP ve İP e yalvarsa rica etse kesinlikle gerçekleşmezdi.CHP ve İP kendi seçmenlerinin kafasını karştırdı.Bazı durumlarda Allah işleri böyle rast getiriyor,Ne diyelim teşekkürler CHP ve İP.
    Cevapla
  • canturk 5 yıl önce Şikayet Et
    ataturk bır markadır ve atanın dunya genelınde yaptıgı markayı batı kendı mallarını ıdeolojılerını bıze yedırmekte kullanıyor ataturk sagın savunucusuydu sımdı ıse sankı solcuların kalesı batıcı zıhnıyetın turkıyedekı savunucusu ataturkun savastıgı butun degerlerı destekleyen bır partı oldu tepeyı ele gecırırsenız ıstedıgınızı yaptırırsınız
    Cevapla
  • Fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Vekil vererek meralla anlastin anladik ama hdp ile anlastigini ittifaki nasil anlatacaksin millete
    Cevapla
  • cennet vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    yakinda bu ittifakta abd fransa yunanistan ermenistan da yer almazsa sasirmayin
    Cevapla
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    millet bunlarin ne mal olduğunu gayet iyi anladı ve tescillendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı