Daha önce defalarca inkar etmişti ama...

İttifak tartışmaları için "Biz ne çukur, ne cukka ne de yıkım ittifakı yapacağız. Grup kurmak için abidik gubidik işler yapmayacağız" diyen Meral Akşener'in yalanı uzun sürmedi.

GİRİŞ 23.04.2018 10:43 GÜNCELLEME 23.04.2018 10:59
Bu Habere 173 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün yaptığı mitingde CHP'li 15 milletvekilinin istifa edip İYİ Parti'ye geçeceğini açıkladı. Açıklamanın ardından 15 milletvekili İYİ Parti'ye katıldı. Önceki günlerde seçim sorusuna FETÖ suflesiyle cevap veren Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları bu birleşmenin FETÖ talimatıyla yapıldığı ihtimallerini güçlendirdi.

YALANLARLA DOLU KİRLİ İTTİFAK

 

 

Birçok kez üstüne basa basa, kesin bir dille "ittifak yok" diyen Akşener, CHP ile kirli ittifakının ilanını bugün gerçekleştirdi. Geçmişte birçok kez FETÖ ortak paydasında buluştuğu bilinen iki parti, bugün şer ittifakının temelini ilan ederek aslında en başından beri kirli bir ittifak içerisinde olduklarını bir kez daha göstermiş oldular.

Sosyal medyada yapılan bu paylaşımda "abidik gubidik ittifaklarla işimiz olmaz" diyen Akşener'in partisi, dün 360 derece bir dönüşle kirli ittifakın temellerini attı.

3 MART'TA ADANA'DA "İTTİFAK YOK" DEDİ

3 Mart 2018'de de yine Meral Akşener, partisinin il kongresine katılmak üzere geldiği Adana'da konuştu. Meral Akşener iki parti arasındaki karşılıklı ziyaretlere yönelik, CHP Genel Başkan yardımcılarının ziyaret ettiğini söyleyerek "CHP ile ittifak söz konusu değil, seçim güvenliği hakkında konuşuyorduk" diyerek ittifakı yine yalanlamıştı.

28 Aralık 2017'de, Basın yayın organlarının Ankara temsilcilerinin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Akşener, cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP ile ittifak yapmayacaklarını belirtmiş, partisinin AK Parti'den, CHP'den ve MHP'den oy aldığını savunmuştu.

FETÖ İTTİFAKI

Bugün tüm bu beyanların ardından inkar edilen ittifakın şifreleri çözüldü, Pensilvanya'dan talimat geldi ve kirli ittifak ilan edilmiş oldu. Her ne kadar uzun zamandır aralarındaki birlikteliği inkar etseler de FETÖ avukatı iki parti, erken seçimin ilan edilmesiyle kirli ittifaklarını daha fazla saklayamayarak gün yüzüne çıkardı.

Ayrıca sosyal medyada hızla yayılan bu video da iki partinin kimden talimat aldığını, hangi amaçlarla neden birleştiğini gözler önüne serdi.

 

YORUMLAR 173
  • u mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Merale oy verecekler,öyle 2 kere filan değil 52 kere hatta 82 kere düşünmesi gerekir.
    Cevapla
  • u mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki İyi parti böyle olunuyor.Bundan sonraki hedefleride galiba daha iyi !!! parti olmak.
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Abidik Gubidik ,Fetö Projesi :))
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Ee Artık Türkiye kimin Abidik gubidik olduğunu gördü. :)).
    Cevapla
  • Erdalsilo 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonları geldi ne Chp ne iyi sizi kimse kurtaramıyacak artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı