İttifak talimatı FETÖ'den mi? CHP'de kurye rahatsızlığı

Kılıçdaroğlu’nun, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile teması FETÖ-ABD ilişkisini sağlayan Kasım Gülek’in kızı Tayyibe Gülek’in evinde kurması CHP’de krize yol açtı.

İttifak talimatı FETÖ'den mi? CHP'de kurye rahatsızlığı
İttifak talimatı FETÖ'den mi? CHP'de kurye rahatsızlığı
GİRİŞ 25.04.2018 06:51 GÜNCELLEME 25.04.2018 06:54
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu ve Akşener görüşmesinin FETÖ-ABD ilişkisini kuran Kasım Gülek’in kızı Tayyibe Gülek'in evinde yapıldığının ortaya çıkması partide kriz yarattı. Bilgiyi doğrulatan partililer, Kılıçdaroğlu'nun bu görüşmesinden rahatsız oldu. CHP'liler, "FETÖ ile omuz omuza çalıştığı tescilli bir ismin kızının evinde bizim partimiz ile ilgili bir karar nasıl alınır?" şeklinde tepki gösterdi.

HAMLELERE DEVAM

 

 

Erken seçim kararı ile köşeye sıkışan muhalefet çıkış yolları arıyor. Kılıçdaroğlu, 2014 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde eski ABD Başkanı George Bush'un seçim kampanyasını yürüten ve dünya Mason localarının en gözde siması, ABD'li siyonist şirketlerin Orta Doğu'daki en önemli ismi olan Ali Rıza Bozkurt ile görüşmesinden birkaç gün sonra partisinin adayını açıklamıştı. Yine üst akıldan talimat bekleyen Kılıçdaroğlu hamlelerine devam ediyor.

FETÖ BAĞLANTISI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesinin sır perdesi aralanan Kılıçdaroğlu'nun etekleri tutuştu. Talimatla 15 milletvekilini istifa ettirerek İYİ Parti'ye grup kurduran Kılıçdaroğlu'nun bu kararı aldığı ve Akşener ile görüşme yaptığı mekanın CHP’nin meşhur genel sekreteri, ABD ile ilişkisi bilinen, Türkiye’deki Mason yapılanmasının önde gelen ismi, Fetullah Gülen’i 1960’lı yıllardan ölünceye kadar kollayıp koruyan Kasım Gülek’in kızı Tayyibe Gülek’in İstanbul'daki evinde olması dikkatleri FETÖ bağlantısına çekti.

CUMHURBAŞKANI ADAYI FETÖ TALİMATI İLE Mİ?

Kılıçdaroğlu'nun sır görüşmesi aralanınca partideki rahatszılık arttı. Bilginin doğruluğunu öğrenen CHP'liler Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Bazı partililer, böyle bir görüşmenin neden gözlerden uzak ve FETÖ ile bağlantılı bir ismin kızının evinde yapıldığını anlamlandıramadığını belirtti. Partililer, "FETÖ ile omuz omuza çalıştığı tescilli bir ismin kızının evinde bizim partimiz ile ilgili bir karar nasıl alınır? Cumhurbaşkanı adayımız FETÖ talimatı ile mi belirlenecek. Bu kesinlikle kabul edilemez" değerlendirmesini yaptı

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 43
  • MUSTAFA 5 yıl önce Şikayet Et
    Al sana siyasi ayak..daha ne ayak bekliyor chp li saf kardeşlerimiz yahu Allah akıl izan vermedimi size azda olsa ..darbe başarılı olsaudı akşener başbakan kılıçdaroğlu cumhurbaşkanıydı..takım elbiseyle tv karşısında beklemeside ondan
    Cevapla
  • mehmetm 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkanları Kılıçdaroğlu'nun FETÖ nün adamı olduğunu bilmiyorlarsa bu CHP liler ya çok saf yada salağa yatıyorlar. Ülkenin altını oyduklarını göremiyor kara cahiller.
    Cevapla
  • millet görüyor 5 yıl önce Şikayet Et
    millet görüyor ve sandıkta bunların hesabını soracak. abd uşaklarıyla bir arada bulunanlara milletimiz dersini verecektir.
    Cevapla
  • dadas45 5 yıl önce Şikayet Et
    fetönün maşası chpe kılıcdaroğlu kasetle gelen adamın asla iradesi olmaz 2 ay daha chpdeki koltuk sana kabus olacak bay çarkçı
    Cevapla
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP'liler çok komik , liderlerinin FETÖ tarafından kasetle getirildiğini ve onun için çalıştığını hala anlamadılar. Vah garipler ...
    Cevapla
  • : = ) 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok yok anladılar da onlara soran yok, başkanın değişmesi için ikinci kaseti bekliyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!