Destici milletvekili adayı olacağını açıkladı

BBP Genel Başkanı Destici, düzenlediği basın toplantısında milletvekili adayı olacağını açıklayarak başvurusunu imzaladı.

Destici milletvekili adayı olacağını açıkladı
Destici milletvekili adayı olacağını açıkladı
GİRİŞ 27.04.2018 12:42 GÜNCELLEME 27.04.2018 12:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Destici, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nin Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek, ''Pazar günü saat 14.00'dE il başkanlarıyla toplantılar gerçekleştireceğiz. İllerden alınan başvurular da genel merkezimizde birleştirilecek. BBP yine bu seçimlere damgasını vuracak'' ifadelerini kullandı. 

Basın mensuplarının ''ittifakta yer alacak mısınız?'' sorusu üzerine Destici, ''Hafta başı AK Parti heyeti bizi ziyaret etti. Bu ziyaretten sonra Cumhurbaşkanı ile bir görüşme gerçekleşecek. Görüşmenin içeriği de BBP, ittifakların gündeme geldiği ilk günden itibaren cumhur ittifakını doğru buldu, destekledi, bu ittifakın yanında olduğunu ve bu ittifakın içinde yer alacağını çok açık bir şekilde kamuoyuna duyurdu. Bu duruşumuzun arkasındayız. Bugün de Cumhurbaşkanı ile yapacağımız görüşmede BBP'nin ittifak içerisinde hangi şekilde yer alacağı bundan sonraki süreçte inanıyorum ki daha da netleşecek'' karşılığını verdi. 

Destici, Abdullah Gül'ün adaylığına ilişkin ise, Gül'ün bugün ya da yarın aday olup olmayacağı noktasında bir açıklamada bulunacağını tahmin ettiğini belirtti. 

YORUMLAR 2
  • Burak 5 yıl önce Şikayet Et
    Her zamanki gibi seçimlere damga vuracakmış... Bu adam ne içiyor ben de istiyorum...
    Cevapla
  • Rasim 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Destici Gül'ün adaylığı nı bırak sen ittifaka bak neyi bekliyorsun uzatmaya gelmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!