Kılıçdaroğlu'ndan gaf gibi yeni aday tarifi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk canlı yayınında, partisinin çıkaracağı cumhurbaşkanı adayı hakkında yeni bir tarifte bulundu. Tarife göre aday, kapasitesi yüksek olan ve topluma güven veren birisi olacak.

Kılıçdaroğlu'ndan gaf gibi yeni aday tarifi
Kılıçdaroğlu'ndan gaf gibi yeni aday tarifi
GİRİŞ 29.04.2018 05:26 GÜNCELLEME 29.04.2018 05:35
Bu Habere 200 Yorum Yapılmış

Katıldığı canlı yayında CHP'nin cumhurbaşkanı adayını tarif eden Kılıçdaroğlu, ''Cumhurbaşkanı adayının tarafsız olması lazım, cumhurbaşkanı adayının toplumun her kesimini kucaklaması lazım, 80 milyonun evet bu benim cumhurbaşkanımdır demesi lazım...'' şeklinde konuştu.

"KAPASİTESİ YÜKSEK OLACAK, İNSANLARA GÜVEN VEREN BİRİSİ OLACAK"

 

Kılıçdaroğlu, ''gelecek kişi, ''ben Türkiye'nin sorunlarını çözecek kapasitedeyim'' diyecek, bir başarı hikayesi olacak'' dedi ve ''şöyle ifade edeyim, topluma güven veren birisi olacak...'' diye de ekledi.

ERDOĞAN "NEDEN ADAY OLMUYORSUN" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'a bir süredir çağrıda bulunuyor, "neden aday olmuyorsun, çık meydana" diyordu.

YORUMLAR 200
  • nurullah19 5 yıl önce Şikayet Et
    C.H.Pzihniyetinde böyle biri varmıdır bilen varsa ileri gelsin.
    Cevapla
  • KAPAK 5 yıl önce Şikayet Et
    RECEP TAYYİP ERDOĞAN dan bahsediyor...toplumun her kesimini kucaklayan biri varsa oda reis ...
    Cevapla
  • TUGRUL 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis Bu hamlesiyle chpeye öyle bir Osmanli Tokadi Vurdu ki firil firil dönüyorlar,daha bir kac Aykendilerine gelemezler.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Elindeki halkın sectiği vekilleri sattın. Sen bu ulkenin başına gelme şansın varmı. Ülkeyi satarsın Fetö ve PKK'ya.. İllerden İzmir, ilcelerden; Kadıköy, Beşiktaş, Şişli,Çankaya gibi yerler size fazla bile. zaten bunları kaybettinizmi CHP diye parti olmaz.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ama sen taraflısın; Fetö ve Pkk'nın yanındasın. Osmanliya kufredersin. Biz Osmanli soyundan inkâr etmeyiz. Ya sen anlatsana hangi soydansın T.C. kurulmadan Osmanlı vardı. Hatta Atatürk'de Osmanlı'ydı. Reis ise; Türk halkının yaninda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi