Erdoğan açıkladı! Avrupa'yı çıldırtacak formül

Özbekistan ve Güney Kore ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı Avrupa ülkelerinin seçim çalışmalarına getirdiği engele karşı Bosna formülünü açıkladı.

Erdoğan açıkladı! Avrupa'yı çıldırtacak formül
Erdoğan açıkladı! Avrupa'yı çıldırtacak formül
GİRİŞ 04.05.2018 07:57 GÜNCELLEME 04.05.2018 08:14
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Avrupa'nın kampanya yasaklarıyla ilgili olarak "Bu yeni değil. Bunu daha önceki seçimlerde, 7 Haziran’da da Kasım’da da gördük. Bunları hiç önemsemedik. Bazı Avrupa ülkelerinin siyasetçilerimiz, vatandaşlarımız aleyhinde tavırlar sergilemesi elbette demokratik bir tutum değildir. Seçimlere, kampanyalara herkes saygı göstermeli. Nitekim biz Avrupa’da seçim yapılan ülkelerdeki liderleri arayıp kendilerini tebrik etmekten çekinmedik. Çünkü biz yeni bir sayfa açılsın, ilişkiler iyi olsun istiyoruz." dedi.

HUYLU HUYUNDAN VAZGEÇMİYOR...

Avrupa’da bazı ülkelerin “Kampanya için salon veririz”, “Vermeyiz” tartışması yapmakta oldukları bir ortamda, biz de oralarda yaşayan vatandaşlarımızla Bosna Hersek’te buluşmayı tercih ettik. Avrupa ülkelerinden gelecek vatandaşlarımızla, Bosna Hersek’teki bir salonda bir araya geleceğiz. O toplantıya inşallah ben de gideceğim. Avrupa’daki vatandaşlarımız da yaşadıkları ülkelerde çalışmalarını sürdürecekler elbet.

 

 

Öte yandan Erdoğan, Netanyahu'nun İran'la ilgili açıkladı gizli belgeler hakkında "Durmadan ortaya birçok şeyler atılıyor. Bölgeye ilişkin haberleri ve gelişmeleri elbette bizler de takip ediyoruz." yorumunda bulundu.

YORUMLAR 78
  • Veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeden avrupadaki yurtdaşlarına özel yayın yapılabilir gelmeden seslene bilinir zaten Erdoğan sevdalıları Cumhurumuz gelsede gelmesede sandığa gider.
    Cevapla
  • Yasin bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis sen dert etme cumhuru reis sensin ve sen olacaksın seçim sonrası.
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Frankfurttan 1300 kilometre gitcez
    Cevapla
  • Turkay 5 yıl önce Şikayet Et
    Tee bosnayami gidecegiz yok artik gelmesenizde buzim oyumuz cumhur ittifaki
    Cevapla
  • yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    gavur gavurlugunu yapıyor gam çekme reis allah bizimle beraberdir ne badireler atlattın.buda geçer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!