Atatürk fotoğrafı yalanına belediyeden sert tepki

Odatv'nin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın göreve gelir gelmez makam odasından Atatürk'ün fotoğrafının kaldırdığı yönündeki iddiasına belediyeden sert tepki geldi.

Atatürk fotoğrafı yalanına belediyeden sert tepki
Atatürk fotoğrafı yalanına belediyeden sert tepki
GİRİŞ 05.05.2018 02:32 GÜNCELLEME 05.05.2018 02:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Malatya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti'den milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etmiş, yerine ise Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat gelmişti.

IŞIK YANSIDI, YALANA SARILDILAR

 

Polat'ın makamında çekilen fotoğraflardan birinde, fotoğraf makinelerinin flaşlarının yansımasıyla odadaki Atatürk fotoğrafı beyaz renkte görünmüş, Odatv isimli internet sitesi bu durumdan hareketle çirkin bir yalana tevessül etmişti. Site, yeni başkan Polat'ın, Atatürk'ün fotoğrafının kaldırdığını iddia etmişti.

BELEDİYE: DAVA AÇACAĞIZ

Söz konusu yalan haberin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama geldi. Açıklamada, fotoğraf makinelerinin flaşlarının fotoğraf üzerinde parlaması nedeniyle böyle bir görüntünün oluştuğu ifade edildi. Ayrıca söz konusu siteye dava açılacağı belirtildi.

Odada çekilen diğer fotoğraflara bakıldığında, bazılarında hem Binali Yıldırım fotoğrafında, hem de Atatürk fotoğrafında yarım yansımalar görülüyor.

YORUMLAR 6
  • KUBiLAY 5 yıl önce Şikayet Et
    bu chp daha kendi parti binalarindaki Atatürk resmini indireni acikliga kavusturamadilar ama disariya camur atmak kolay
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    bunların atatürkü sevdıklerını sanmayın atatürkü emellerine alet ediyorlar,üsküdar koşuyolunda validebağ sitesi var ,sitenın ortasından altunizadeye 10 metre genişliğinde cadde var ,projede var ama yok çünkü siteyi yapan yonetım uyanık davranmış caddenın tam ortasına Atatürk heykelini koymuş,atatürk ü sevdıklerı için değil caddeyi işgal edebilmek için belediyenın o caddeyi açabilmesı için o heykel yıkılması lazım ,yıkabilirmi
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    chp liler bürokrat makam ahlakı olmadan çalışıp, sonrada göstermelik atatürk resmi takmak herşeyi hallediyormu ey chp atatürk resmi takmak bütün kötü işlerinizi örtüyormu sen onu söyle
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    atatürkün fotoğraflarını asan chp liler ve belediye başkanları sanki işini çok iyi yapıyor rüşvet almıyor residansları peşkeş çekmiyor,resim asmakla olmaz iş yapacaksınız iş bırakın göstermelik resim asmayı
    Cevapla
  • Hyr 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkü kaldırsa belki oy verirdim.
    Cevapla
  • eci 5 yıl önce Şikayet Et
    sen verme gerek yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler