Hadsiz Sarkozy'e en sert tepki!

Bakan Kurtulmuş, eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin Kur'an-ı Kerim'den bazı ayetlerin çıkarılmasını istemesine ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 07.05.2018 01:40 GÜNCELLEME 07.05.2018 08:50
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, aralarında eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy bulunduğu 300 Fransız yazar ve siyasetçinin Kur'an-ı Kerim'den bazı ayetlerin çıkarılmasını istemelerine ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Kur’an-ı Kerim’den bazı ifadelerin çıkarılmasını istenmesi tam manasıyla barbarlık ve sapkınlıktır.'' ifadelrini kullandı.

'BARBARLIK VE SAPKINLIK'

Fransa'da Eski Cumhurbaşkanı Sarkozy ve Eski Başbakan Valls'in de aralarında bulunduğu 300 kişinin bir bildiri hazırlayarak Kur’an-ı Kerim’den bazı ifadelerin çıkarılmasını istemesi tam manasıyla barbarlık ve sapkınlıktır.

'AVRUPA'NIN KENDİ DEĞERLERİNE HAKARETTİR'

Bu bildiriye destek sınırlı da kalsa ülke yönetimine talip olanlar tarafından bildirinin sahiplenilmesi endişe vericidir. Irkçılık ve din düşmanlığının geldiği nokta en başta Avrupa’nın kendi değerlerine hakarettir.

 

 

Küresel güç savaşları nedeniyle terörize edilen toplumların ve şiddetin sorumlusu olarak Kur’an-ı Kerim’i göstermek, en hafif ifadeyle şiddet ve kaosun faili olan çevrelerin suçluluk psikolojilerinin bir dışavurumudur.

AVRUPA KAMUOYUNA ÇAĞRI

Birilerinin süfli siyasi hesapları uğruna hakikatin tek kaynağı olan Kur’an-ı Kerim’in, adı barış olan İslam dininin ve bu yüce dinin mensuplarının itham edilmesini şiddetle kınıyor, Avrupa kamuoyunun bu faşistçe kaleme alınmış bildiriye itibar etmeyeceğine inanıyorum.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 42
  • VATAN SEVDALISI 5 yıl önce Şikayet Et
    önce tevrat'tan başlayın. Vadedilmiş Topraklar yalanını silin. sonra İncil'e geçin. Tanrının Oğlu olduğunu iddia ettikleri Hz. İsa yı Allah'ın kulu ve elçisi olarak düzeltilin. Bu durumda zaten kur'an in ne dediğini ve ne kadar büyük bir kitap olduğunu anlayacaksınız. Yani yanlış sizde bire deyuslar. ... Siz kendinizi duzeltin. Eğri olan sizsiniz.
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Kefere, İncil ile karıştırdı herhalde çünkü İncil kaç kere değiştirildi oysa ki Kur'anı kerimde tahribat yoktur.
    Cevapla
  • ulkem 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlar önce sahte İncil lerini bıraksın.4 tane İncil mi olur.
    Cevapla
  • hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    sarkozy fransa cumhurbaşkanıyken at hırsızına benzetiyordum ne kadarda haklıolduğumu daha sonra anladım adamda sıfır karekter yolsuzlukları ayyukta tam fransaya göre üç kuruşluk adam
    Cevapla
  • hemşo 5 yıl önce Şikayet Et
    bu hain başkan iken geldiğinde esenboğa hava alanına indiğinde sakız çiğniyordu.utanmaz bir tip. ancak gidişinde Melih başkan uğurlayanlar arasında idi. bu soytarıyı o da sakız çiğneyerek uğurladı. ve dersini verdi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!