AK Parti'den seçim tahmini!

Başbakan Yardımcısı Akdağ, seçim tahminini açıklayarak, "Herhalde yüzde 55'e yakın bir oranla seçilir diye düşünüyorum." diye konuştu.

GİRİŞ 12.05.2018 11:17 GÜNCELLEME 12.05.2018 11:43
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ,Akdağ, CNN Türk televizyonunda yayınlanan "Hafta Sonu" programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı.

Başbakan Yardımcısı Akdağ seçim tahminini açıklayarak " Birinci turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilir. Herhalde yüzde 55'e yakın bir oranla seçilir diye düşünüyorum. Parlamentoda da AK Parti çoğunluk elde eder, MHP ciddi sayıya ulaşır. Daha modern bir anayasa yapabilme hususunda belli bir sayıya ulaşabileceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR 19
  • EYT MAĞDURU 5 yıl önce Şikayet Et
    reis E Y T ne oldu öldümü Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet sizi 3 defa 12 eylül evren anayasasını değiştirediniz diye yetki verdi.anasa değiştimi?
    Cevapla
  • Abou 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünya yıkılsa CHPnin 25% AKP ye oy vermez :) 5% HDP de kesin vermez :) %70 üzerinden %55 bence çok iyi
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdi farzedelim akşener veya ince cumhurbaşkanı oldu putinle, Theresa Mayle, merkelle, macronla, trampla, ruhaniyle, ibadiyle telefonla görüştüklerinde ben bu mevzuları bilmiyorum alın görüşün diye bir yardımcıyamı telefonu verecekler veya yüz yüze konuşmada bunların hafızasında ne varki ne söyleyecekler. bu işler öyle öğretmenlikten kazanılmış konuşma yeteneğiyle olacak şeyler değil devlet yönetilecek devlet ateş çemberinden geçilen dönemde T.C. devleti yönetilecek öğrencilere ders anlatılmayacak. işini severek yapan ustayla- reisle yola devam
    Cevapla
  • bertan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne sacmalıyorsun be sanki iktidar ilk defa el degiştiriyor
    Cevapla
  • Ahmet ak 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah çalışının yanında lütfen tezgaha gelmeyelim bunlar teşkilatı gevşetmek için söylenen sözler 25 hazirana kadar uyumak yok durmak yok yola devam herkese ulaşalım anlatalım Vekilini sevmeye bilirsin başkanını sevmeye bilirsin ama Ülkeni sev Reis sev yeter geleceğimiz buna bağlı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'