Erdoğan'dan ABD'ye rest!

Bloomberg'ten Guy Johnson'un sorularını yanıtlayan Erdoğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Savunma ihtiyaçlarımızı ABD'den gideremiyorsak başımızın çaresine bakarız. Yunanistan S-300 füzelerini Rusya'dan aldığında kimse bir şey demedi." dedi.

GİRİŞ 15.05.2018 07:29 GÜNCELLEME 15.05.2018 10:14
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İngiltere ziyaretine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bloomberg televizyonuna mülakat verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları şöyle:

 

ABD'YE REST

Savunma ihtiyaçlarımızı ABD'den gideremiyorsak çaresine bakarız. S-400 konusunda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Yunanistan S-300 füzelerini Rusya'dan aldığında kimse bir şey demedi.

GAZZE'DE YAŞANANLAR

Gazze'de öldürülen insanların sayısına bakın. Bu bir felakettir. Gazze'de yaşananların sorumlusu Netanyahu ve Trump'tır.

ABD'DEKİ HALKBANK'A KUMPAS DAVASI

Temennim, ABD'deki Ambargo Davası'nda Türkiye-ABD ilişkilerine zarar vermeyecek bir netice çıkması. Hakan Atilla kesinlikle suçsuzdur. Onu suçlu bulmak Türkiye'yi suçlu bulmaktır.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran'daki seçimlerle ilgili olarak, kendisinin Başkanlığı kazandığı, ancak Parlamentoda karışık bir tablonun ortaya çıkması durumunda ne yapacağıyla ilgili bir soruya da şu cevabı verdi:

"Bizde bir laf vardır: Dereyi görmeden paçalar sıvanmaz diye. Biz de dereyi görmeden paçaları sıvamıyoruz. Önce seçim sonuçlarını bir görelim. Sizin dediğiniz anlamdaki bir neticeye göre hazırlıklarımız şüphesiz olacaktır. A, B, C planlarımız var. Fakat görünen o ki, şu anda iyi gidiyoruz. İnanıyoruz ki arzu ettiğimiz plan ortaya çıkacaktır. 40 gün sonra inanıyoruz ki Türkiye, çok daha farklı bir döneme uyanacaktır."

YORUMLAR 29
  • guven 5 yıl önce Şikayet Et
    allah yardimcin olsun can feda sana
    Cevapla
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Karaktersiz domuzlar,yunan s 300 aldı, unutulan diger önemli konu ve gündeme hiç gelmiyor,fransiz ile alman bankalarinin verdigi kredilerle,yunan in aldigi silahlari yazmaya yer bulamazsiniz,ama alman enayisi yunana verdigi kredilerle kendi sanayisinin önünü açti ama,milyarlarin geri ödenmesi söz konusu olmadigindan halktan aldigi paralari bankalara yönlendirdi ve bu bankalari iflastan kurtardi!bizi ilgilendiren taraf böyle küçük bir ülkenin bu derecede...fransiz ve almanlar tarafindan silahlandirilmasi.
    Cevapla
  • Pala 5 yıl önce Şikayet Et
    Dolar nolacak reis ,şuna bir çare bul
    Cevapla
  • 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahına kurban mazlumların gür sesi Reis.
    Cevapla
  • mto 5 yıl önce Şikayet Et
    biz neden 2-3 tabur asker gonderıpde filistinde halkın guveni için üs kurmuyoruz neden!!!! Kaç müslüman daha şehit edilecek.her ramazan öncesi kafirin böyle can almasını ne zaman kadar izleyeceğiz Allah Aşkına..filistin tamam dediği sürece kim buna engel olabilir.
    Cevapla
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Mto,bende bazen böyle düşünüyorum,ama 2.harbinde gördük,dünya devleti almanyayi ve japonyayi nasil sifirladilar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi