TBMM Kudüs oturumu: Türkiye susmayacak!

TBMM, İsrail'in Gazze'deki katliamı sonra özel olarak toplandı. Özel oturumda söz alan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Kudüs için önemli mesajlar verdi.

 TBMM Kudüs oturumu: Türkiye susmayacak!
TBMM Kudüs oturumu: Türkiye susmayacak!
GİRİŞ 15.05.2018 15:11 GÜNCELLEME 15.05.2018 15:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TBMM'deki Kudüs için toplanan özel oturumda konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Hiçbir oldu bitti Kudüs'ün Filistin'in başkenti olmasını değiştirememiştir, değiştiremeyecektir. Tüm dünya sussa da Türkiye susmayacaktır. Kim ne derse desin Kudüs Filistin'in başkentidir, başkenti olmaya devam edecektir. Kudüs özgürüğüne kavuşana kadar Türkiye susmayacaktır." dedi.

İşte Bozdağ'ın açıklamasından satır başları:

 

 

"ABD'nin Büyükelçiliği'nin Tel Aviv'den Kudüs'e taşınması Filistin halkına açık saldırıdır..Elçiliğin taşınması aynı zamanda her kesime yapılmış ortak saldırıdır.
İsrail hükümeti birinci dereceden sorumludur. Ama ABD yönetimi de katliamdan sorumludur.Adaletin hayata geçirilmesi için mazlumları sesi olmaya devam edeceğiz.
ABD artık çözümün değil sorunun bir parçasıdır.

KUDÜS ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞANA KADAR SUSMAYACAĞIZ

Kudüs eninde sonunda özgürlüğüne kavuşacaktır.Hiçbir oldu bitti Kudüs'ün Filistin'in başkenti olmasını değiştirememiştir, değiştiremeyecektir. Tüm dünya sussa da Türkiye susmayacaktır. Kim ne derse desin Kudüs Filistin'in başkentidir, başkenti olmaya devam edecektir. Kudüs özgürüğüne kavuşana kadar Türkiye susmayacaktır.."

YORUMLAR 1
  • T.VATANDAŞLARI 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte İNSANLIK, İşte KARDEŞLİK, İşte HAK ve HUKUKU aramak/SAVUNMAK böyle olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?